Autry Action Shoes Sneakers voor Dames aan de beste prijs

Ontdek een brede selectie van trainers Autry Action Shoes voor vrouwen. Autry is het tijdloze Amerikaanse merk! Het emblematische model van het merk Autry is de sneaker 01 low autry. Verkrijgbaar op Made In Paradis in verschillende kleuren, maten en zoals altijd voor de beste prijs! Treuzel niet, er zal niet genoeg zijn voor iedereen.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Als we het hebben over het trainersmerk Autry, hebben we het over eenvoud en elegantie. Het is een schoenenmerk dat ontstond in 1982 in Texas, USA. Het doel van het merk Autry in die tijd was ongetwijfeld om naam te maken op de markt voor tennisschoenen.

AutryVan een tennisschoenenmerk tot een iconische sneaker

In 1985 rangschikte Tennis Magazine de Autry Medallist als de beste schoen op de markt. Twee jaar later gaf Runners World de Jetstreamer een vijfsterrenbeoordeling, waarmee Autry werd gepositioneerd als het topmerk van sportschoenen.

De Amerikaanse vlag is een duidelijk kenmerk van hun schoenen dat ze speciaal en uniek maakt, en het verschijnt ook op veel van hun kledingontwerpen, zoals hun broeken, sweatshirts, t-shirts en modeaccessoires zoals hoeden.

Ondanks het succes en de erkenning als merk, stopte Autry de productie in het begin van de jaren negentig. Na een onderbreking van bijna 20 jaar namen de Fransen Alberto Raengo en Regis Billard het merk over en wilden het opnieuw lanceren. Pas in 2020 besloten ze de Autry Medallist (de meest iconische schoen van het Amerikaanse merk) opnieuw uit te brengen, in de hoop het succes van de jaren tachtig te heroveren.

Hoe draag je sportschoenen Autry?

Het merk Autry is een merk dat zich kenmerkt door zijn eenvoud en zijn gemak om te combineren met elke kleding en in elke situatie. Het is een basissneaker die je met allerlei looks kunt combineren.

Voor een meer casual look naar kantoor, met een high-waisted Mom broek en een sailor shirt. Aan de andere kant, als u er voor een evenement een leuker tintje aan wilt geven, kunt u bijvoorbeeld een kleurrijk pak en jasje combineren met uw favoriete autry trainer en een tas in jaren 90 stijl.

Bovendien kunt u ze dankzij hun comfortabele ontwerp de hele dag comfortabel dragen. Wacht niet langer en koop nu je paar sneakers Autry. Bij Made in Paradis heeft u een ruime keuze aan modellen van het merk Autry. Wacht niet langer want de mooiste kleuren gaan hard!