Schoenen Hummel voor vrouwen

Vind onze selectie van schoenen Hummel voor vrouwen op onze winkel lifestyle Made in Paradis. De sneakers Hummel damesschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, allemaal voor de beste prijs!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

De Hummel damesschoenen staan bekend als comfortabel sneakers, en gemakkelijk elke dag te dragen dankzij hun unieke stijl. Als u op zoek bent naar een paar trendy sneakers damesschoenen, bent u op de juiste plaats!

De Sneakers en Hummel trendy damestrainers

Made in Paradis biedt u een selectie van schoenen Hummel voor vrouwen. Met momenteel meer dan honderd schoenen lifestyle vrouw.

Er zijn schoenen Hummel voor alle smaken en alle wensen. De trainers Hummel zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. U kunt kiezen tussen de meer klassieke en universele modellen van het Deense merk of meer originele modellen.

De retrostijl van de Hummel damestrainers

Zoals de meeste uitrustingsfabrikanten sportswear, gebruiken de ontwerpers van de Hummel schoenen voor het merk de archieven van het bedrijf om hun inspiratie op te doen. En het Deense bedrijf heeft veel archieven! Men denke met name aan de old school schoenen uit de jaren tachtig en negentig, die erg populair waren bij de hiphopgeneratie en de casual stijl.

Het merk heeft de gewoonte om bij elke nieuwe collectie damesschoenen voor te stellen in een retrostijl die wordt aangepast aan moderne trends. De beste voorbeelden zijn zaalsportschoenen (zoals handbalschoenen), eenvoudige witte tennisschoenen en leren en suède hoge schoenen.

Ik denk aan de Slimmer Stadil en de Ten Star High Canvas, die beide een sobere, elegante, minimalistische vormgeving hebben.gant Herkenbaar aan de emblematische chevrons van het merk, zijn deze schoenen vaak gemaakt van bestendige en comfortabele materialen zoals leer, nylon of suède, en natuurlijk in een gewild en altijd trendy design!

Sneakers Hummel vrouwen, nieuwe collecties van zeer modieuze sportschoenen

Als het merk Hummel bekend is in de wereld van sneakers dan is dat dankzij de collectie Hummel Hive, een assortiment van het merk met sneakers dames en heren in beperkte oplage. Of de sneakers collectie, een samenwerking tussen het merk en sneakers winkels zoals Afew Store, Mita, Hanon of Blacktrainbow.

MaarHummel 's project voor de Hive collecties stopt niet bij samenwerkingen, het is ook een manier voor het merk om klassieke retro modellen met een sterk DNA Hummel weer op de voorgrond en naar de smaak van de dag te brengen. Het werk aan zijn geschiedenis is een van de waarden van het merk, zoals blijkt uit het pack "History", een catalogus geïnspireerd op oude modellen Hummel uit de jaren 70. De Marathona OG en de HB Team horen daarbij .

Het Hive-assortiment is gecreëerd om het erfgoed van het merk Hummel in ere te houden.

Een iconisch damesmodel van Hummel, de Slimmer Stadil

De Stadil is het meest populaire en klassieke model van het merk. Deze trainer, voor zowel vrouwen als mannen, is legendarisch vanwege zijn populariteit. De Stadil is vernieuwd met een moderner ontwerp en een steeds groter aantal kleuren, variërend van klassiek tot origineler.

Een van de sterke punten van de Stadil en zijn ontwerpers is dat zij dezelfde geest, hetzelfde karakter en hetzelfde comfort hebben behouden als voorheen.

HummelKwaliteit als leidraad

Alle damesschoenen van Hummel moeten voldoen aan drie belangrijke criteria: functionaliteit, comfort en duurzaamheid. Door damessportschoenen Hummel of sneakers damesschoenen Hummel te kopen ben je er zeker van dat je investeert in een paar kwaliteitsschoenen. Alles in een sportief design om aan te sluiten bij het merk zelfessence.

U hebt begrepen dat u door te kiezen voor Hummel ook kiest voor de waarden van het merk. Daarom biedt het team van Made in Paradis u een selectie damesschoenen Hummel tegen de beste prijs!