Reebok Sneakers voor Dames aan de beste prijs

Een groot succes in de jaren 90, het merk Reebok is op Made In Paradis en wij presenteren u onze selectie sneakers Reebok voor vrouwen beschikbaar op onze lifestyle shop.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Reebokeen merk dat er lang over deed om zich te vestigen...

ReebokHet merk, dat aan het eind van de 19e eeuw werd opgericht, heeft in de loop der jaren een zeer breed assortiment damesschoenen opgebouwd. Het merk biedt schoenen in leer, suède, synthetisch, nubuck, met of zonder inzetstukken van gaas, met een dikke zool of niet, hoge of lage sneakers, het logo op de zijkant van de schoen, kortom zoveel bijzonderheden die te vinden zijn in de catalogus van Reebok.

De geschiedenis van Reebok, van familiebedrijf tot internationale onderneming

Het bedrijf Reebok zoals wij dat nu kennen dateert van 1958, maar deorigine van dit bedrijf is veel ouder. In 1895 richtte Joseph William Foster een bedrijf op dat zich specialiseerde in het ontwerpen en vervaardigen van high-tech schoeisel voor de atletiek- en golfmarkt. Het bedrijf heette J. W. Foster & Son. In 1958 herdoopt de kleinzoon van J.W. Foster het bedrijf tot Reebok in Bolton op Angleterre. Maar een naamsverandering betekent niet dat het DNA verandert, Reebok blijft sportartikelen produceren en zal het sportassortiment zelfs verder ontwikkelen door meer generalistische producten voor te stellen. En zoals alle sportmerken creëert Reebok een lifestyle- en sportkledinglijn om de verkoop aan een nieuw publiek te ontwikkelen.

Tegenwoordig behoort het bedrijf Reebok tot de groep Adidas en heeft het zijn hoofdkantoor in Boston, VS.

ReebokEen breed assortiment dameslifestyle schoenen voor een specifiek prestatieaanbod

In tegenstelling tot veel andere merken in de sector heeft Reebok ervoor gekozen zich niet te richten op de ontwikkeling van prestatieproducten voor grote teamsporten (voetbal, handbal, basketbal), maar op meer gewilde sporten zoals crossfit, hardlopen, gevechtssporten, dans en fitness/training. Het voordeel voor Reebok van de ontwikkeling van individuele sporten is dat het gemakkelijker wordt om een sportkledingassortiment samen te stellen.

In deze collectie performance sportkleding voor dames vinden we hardloopschoenen voor dames (zoals de Reebok Lite 2.0 of de Reebok Flashfilm), dames Reebok voor Crossfit en fitness/training met de Nano 9.0 of de Legacy Lifter). Elk van deze damestrainers is ontworpen om te voldoen aan de eisen van verschillende sporten.

Tegelijkertijd vinden we de sneakers Reebok voor vrouwen met de series Reebok Club, de Reebok The Pump, de Reebok Workout, de Reebok Nylon, de Reebok Daytona of de Reebok Aztrek! Tussen echte merkiconen en modellen die door fans van het merk zeer gewaardeerd worden, weet de Reebok damescollectie haar publiek aan te spreken.

Reebok Classics, de iconische en tijdloze trainer

Het populairste assortiment van de firma, de Reebok Classics Club, Club Revenge of Club zijn allemaal trendy en tijdloze versies. Deze witte damestrainer is een low-top sneakermodel dat overal mee naartoe gaat. De witte damessneaker is een low top sneaker die overal gedragen kan worden, zowel op de werkplek met een nauwsluitende broek als thuis met een slim-fit jeans. Een bewijs van de populariteit van het assortiment, partnerschappen die we regelmatig zien in samenwerking met verenigingen of tekenfilms (Pride-reeks of Tom & Jerry bijvoorbeeld).

De Reebok dames Pump serie is zonder twijfel het meest innovatieve paar in de dames sneaker collectie Reebok. Het kwam in de jaren '90, geïnspireerd door hardlopen, de innovatie blijkt op de middelen om de schoen aan te spannen. Er verschijnen inderdaad membranen, opblaasbaar dankzij een drukknoop aan de zijkant van de schoen. Dit zorgt voor een aangename pasvorm in combinatie met een lopend ontwerp om een zeer merkbaar comfort te bieden.

Een model dat zeker sportief is, en assertief in zijn naam, de Reebok Workout damestrainers zullen perfect zijn voor een sportieve outfit. Uitgebracht aan het eind van de jaren 80, nooit verwijderd uit de Reebok catalogus als een van de meest gewaardeerde modellen van het merk.

De Reebok Nylon, een paar dat in 1984 werd uitgebracht, heeft zijn ontwerp vanorigine behouden en dat verklaart waarschijnlijk het succes van deze serie. Ze hebben alles wat je nodig hebt voor dagelijks gebruik, een zool die dik genoeg is om dagelijkse schokken op te vangen, en een lichtgewicht schoen die bij dat idee van comfort past.

Voor een damessneaker met een origineler ontwerp heeft Reebok de Aztrek ontworpen. Met een dikkere buitenzool dan de andere modellen van de firma, is de Reebok Aztrek damessneaker met zijn tijd meegegaan om zijn stempel te drukken. Meer driehoekige lijnen geven een vleugje originaliteit aan uw outfits.

Tot slot de Reebok Daytona , de typische sneaker van de jaren 2000. Na meer dan 10 jaar is de Daytona nog steeds on trend, met zijn sportieve, chique en strakke stijl. De door Reebok ontwikkelde DMX-technologie zorgt voor een comfort dat weinig sneakers kunnen bieden.

Zoals u ziet, biedt Reebok u een uitgebreide catalogus damessneakers en -schoenen tegen de beste prijs!