Damesslipjes Sloggi Chic Maxi

Damesslipjes Sloggi Chic Maxi
Beginnend op: € 17,13
Kies voor comfort en elegantie met de Sloggi Chic Maxi damesonderbroek, gemaakt van katoen en lycra met kanten details.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Beginnend op: € 17,13
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesslipjes Sloggi Chic Maxi

De Sloggi Chic Maxi damesonderbroek is een elegante en comfortabele keuze voor alle vrouwen. Gemaakt door het gerenommeerde merk Sloggi, combineert deze slip stijl en kwaliteit om je een plezierige port ervaring te geven.

De zachte, ademende stof vormt zich perfect naar de rondingen van het vrouwenlichaam en zorgt de hele dag voor een perfecte pasvorm en een lichtgewicht gevoel. Met zijn maxisnit bedekt hij comfortabel de heupen en buik, terwijl hij discreet blijft onder kleding.

Zorgvuldige afwerking en delicaat kant geven deze panty een vleugje vrouwelijkheid, waardoor het een ideale keuze is voor speciale gelegenheden of gewoon om je elke dag mooi te voelen. Bovendien is het broekje dankzij de samenstelling van katoen en elastaan gemakkelijk te onderhouden en behoudt het zijn vorm en kleur was na was.

Of je nu een dag naar je werk gaat, een avondje uit met vrienden of een ontspannen dag thuis, Sloggi Chic Maxi damesonderbroeken bieden optimaal comfort zonder afbreuk te doen aan je stijl. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en zijn een must-have in de garderobe van elke vrouw.

Dus trakteer jezelf op deze chique, vrouwelijke onderbroek van Sloggi. Je zult niet meer zonder kunnen!

Extra informatie

Merk Sloggi
Fabrikant SKU 10005198-0038
Kleur chrysant
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene