Set van 3 damesslips Sloggi Basic+ Maxi

Set van 3 damesslips Sloggi Basic+ Maxi
Beginnend op: € 46,89
Absoluut dagelijks comfort met de damesonderbroeken van Sloggi Basic+! Set van 3 Maxi's, je must-have uit de Basic+ collectie.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Beginnend op: € 46,89
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Set van 3 damesslips Sloggi Basic+ Maxi

Ontdek het comfort en de uitzonderlijke kwaliteit van de damesonderbroek Sloggi Basic+ Maxi, de perfecte keuze voor alle moderne, dynamische vrouwen. Deze set van 3 slips, ontworpen door het beroemde merk Sloggi, combineert perfect stijl en functionaliteit om aan al je dagelijkse behoeften te voldoen.

Deze slip is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt zacht en licht aan op je huid. De Maxi-snit geeft je optimale ondersteuning en perfecte bedekking voor een stijlvol, comfortabel silhouet. Je zult je de hele dag comfortabel voelen, op je werk, thuis of tijdens het sporten.

Het strakke, tijdloze ontwerp van deze Sloggi onderbroek maakt hem onmisbaar in je garderobe. Met hun hoge taille passen ze perfect om je figuur en geven ze je een onvergelijkbaar gevoel van welzijn. De klassieke stijl is perfect voor elke gelegenheid en past bij alle soorten kleding.

Het merk Sloggi staat al jaren bekend om zijn expertise in dameslingerie. Met deze onderbroek van Basic+ Maxi ben je zeker van een onberispelijke kwaliteit en een onovertroffen duurzaamheid. Je zult ze keer op keer kunnen dragen zonder er ooit genoeg van te krijgen.

Met dit pakket van 3 slips vind je zeker de maat en kleur die het beste bij je passen. Of je nu de voorkeur geeft aan zwart, wit of vleeskleurig, je bent zeker van kwaliteitsondergoed dat je bij al je activiteiten zal vergezellen.

Laat geen ruimte voor twijfel, kies voor comfort en kwaliteit met Sloggi Basic+ Maxi damesonderbroeken. Verwen jezelf met de allerbeste lingerie en verwen jezelf door deze onderbroek aan je collectie toe te voegen. Bestel nu en geniet van absoluut dagelijks comfort met Sloggi.

Extra informatie

Merk Sloggi
Fabrikant SKU 10105593-M011
Kleur geel/licht combinatie
Kleur Kleurrijk
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene