Damesbody Triumph Modern Finesse BSWP

Damesbody Triumph Modern Finesse BSWP
Beginnend op: € 105,86
Verwen jezelf met de body van je dromen met de Premium Modern collectie van Triumph. Elegant en comfortabel, gemaakt van polyamide, elastaan en polyester.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 105,86
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesbody Triumph Modern Finesse BSWP

Lingerie is onmisbaar voor elke vrouw en het merk Triumph biedt een collectie die zowel elegant als comfortabel is. Deze collectie omvat de Body damescollectie Triumph Modern Finesse BSWP, een echte must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar kwaliteitslingerie.

Ontworpen door het gerenommeerde merk Triumph, is deze body een perfecte mix van stijl en comfort. Het moderne, verfijnde ontwerp maakt het een perfecte keuze voor elke gelegenheid, of het nu een dag op kantoor is of een speciale avond uit. De flatterende snit benadrukt je vrouwelijke rondingen met elegantie en subtiliteit.

Deze body is gemaakt van topkwaliteit materialen die zacht en comfortabel aanvoelen tegen je huid. Het delicate kant en de satijnen details voegen een vleugje vrouwelijkheid en verfijning toe. De productiekwaliteit is onmiskenbaar en je zult jarenlang van deze body kunnen genieten zonder dat hij zijn vorm of kleur verliest.

De body Triumph Modern Finesse BSWP is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen. Hij is ook ontworpen om optimale ondersteuning te bieden voor alle borsten, met zijn lichtgewicht schuimcups en verstelbare bandjes. Zo kun je je de hele dag comfortabel en zelfverzekerd voelen.

Naast het ontwerp en de kwaliteit biedt deze body ook praktische functionaliteit. Dankzij de drukknoopsluiting in het kruis is hij gemakkelijk aan en uit te trekken, terwijl de U-vormige achterkant extra ondersteuning biedt en naadloos onder je kleding past.

Triumph staat bekend om haar stijlvolle maar functionele lingerie en deze body is daarop geen uitzondering. Het is een must-have voor de garderobe van elke vrouw en biedt ongeëvenaard comfort en vertrouwen, de hele dag door.

Kortom, Body Triumph Modern Finesse BSWP is de perfecte keuze voor elke vrouw die op zoek is naar kwaliteitslingerie die zowel stijlvol als comfortabel is. Voeg het vandaag nog toe aan je collectie en geniet elke dag van onberispelijk look en absoluut comfort.

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10154439-0004
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene