Vrouwenbeha Triumph Amourette 300 W01

Vrouwenbeha Triumph Amourette 300 W01

Beginnend op: € 60,49

€ 48,39

-20%
Ontdek de Triumph Amourette 300 bh, een must-have voor vrouwen met royale rondingen. Comfort en elegantie gegarandeerd!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 60,49

€ 48,39

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenbeha Triumph Amourette 300 W01

De Triumph Amourette 300 W01 damesbeha is een must-have van het gerenommeerde merk Triumph voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een beha die zowel elegant als comfortabel is. Deze bh is ontworpen om perfect bij de vrouwelijke vorm te passen en is een waar symbool van vrouwelijkheid en zelfvertrouwen.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze bh optimale ondersteuning en is tegelijkertijd comfortabel om te dragen. De delicate kanten en satijnen details voegen een vleugje sensualiteit en verfijning toe. Het draadvrije ontwerp biedt een gevoel van lichtheid en bewegingsvrijheid, terwijl het optimale ondersteuning biedt.

Triumph Amourette 300 W01 is een must-have voor elke gelegenheid. Of het nu voor een dag op kantoor is, een speciale avond uit of gewoon voor dagelijks gebruik, deze bh past zich perfect aan alle outfits en alle situaties aan. Hij is ideaal voor vrouwen die op zoek zijn naar een veelzijdige, comfortabele bh.

Naast het comfort en het elegante design biedt de Triumph Amourette 300 W01 bh voor dames ook een perfecte pasvorm. Hij is verkrijgbaar in een groot aantal maten die passen bij alle lichaamsvormen en die elk vrouwelijk silhouet verbeteren. Hij is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, van klassiek tot meer gedurfd, voor elk wat wils.

Met de Triumph Amourette 300 W01 damesbeha kun je er zeker van zijn dat je je mooi en zelfverzekerd voelt, ongeacht de gelegenheid. Wacht dus niet langer en verwen jezelf nu met deze must-have van Triumph!

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10162810-0003
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene