Vrouwenbeha Triumph Triaction Control Lite W01

Vrouwenbeha Triumph Triaction Control Lite W01
Beginnend op: € 70,57
Laat je potentieel de vrije loop met de Triumph Triaction Control Lite sportbeha - voor comfort en prestaties.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 70,57
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenbeha Triumph Triaction Control Lite W01

De Triumph Triaction Control Lite W01 damesbeha is de perfecte combinatie van comfort en ondersteuning voor alle actieve vrouwen. Ontworpen door het beroemde merk Triumph, specialisten in dameslingerie, is deze bh speciaal aangepast aan de behoeften van vrouwen die veel bewegen.

De elegante, vrouwelijke snit maakt het een must-have voor elke sportgarderobe. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort en bewegingsvrijheid tijdens het sporten. point Het merk Triumph heeft er een erezaak van gemaakt om een bh te ontwerpen die zich perfect aanpast aan de morfologie van de vrouw, voor een optimale ondersteuning zonder afbreuk te doen aan het comfort.

Dankzij de Triaction Control Lite-technologie biedt deze bh stevige, effectieve ondersteuning, terwijl hij toch licht en luchtig is. Ideaal voor activiteiten met een hoge intensiteit, zoals running, turnen, dansen en tennis. Geen pijn en ongemak meer door een slecht zittende beha, de Triumph Triaction Control Lite W01 beha is er om je te ondersteunen bij al je sportactiviteiten.

Deze bh biedt niet alleen optimale ondersteuning, maar heeft ook een modern, elegant design. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past dus zeker bij jouw stijl en stemming. Met zijn vrouwelijke snit en delicate details kan hij zelfs als zelfstandig kledingstuk worden gedragen als je onderweg bent.

De Triumph Triaction Control Lite W01 damesbeha is ook gemakkelijk te onderhouden. Hij is gemaakt van kwaliteitsmaterialen, is bestand tegen herhaaldelijk wassen en behoudt na verloop van tijd zijn vorm en ondersteuning. Je kunt hem dus zowel tijdens het sporten als dagelijks dragen.

Kortom, de Triumph Triaction Control Lite W01 damesbeha is de perfecte keuze voor alle actieve vrouwen die op zoek zijn naar een comfortabele, stijlvolle beha met hoge prestaties. Dankzij de geavanceerde technologie en het vrouwelijke design ondersteunt hij je bij al je sportactiviteiten en biedt hij optimale ondersteuning zonder in te leveren op comfort. Kies dus voor de Triumph Triaction Control Lite W01 bh, de onmisbare bondgenoot voor alle dynamische, sportieve vrouwen.

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10165861-0004
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene