Damesbeha van zacht katoen Triumph Modern P

Damesbeha van zacht katoen Triumph Modern P
Beginnend op: € 55,45
Absoluut comfort met de Triumph Modern P zachte katoenen bh voor vrouwen. Ontdek nu het plezier van het dragen!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 55,45
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesbeha van zacht katoen Triumph Modern P

De Triumph Modern P damesbeha van zacht katoen is de perfecte keuze voor een vrouwelijke, comfortabele look. Ontworpen door het bekende merk Triumph, biedt deze bh optimale ondersteuning en is tegelijkertijd zacht en comfortabel om te dragen.

De moderne, vrouwelijke snit is ideaal voor alle lichaamsvormen. Het merk Triumph heeft stijl en comfort gecombineerd tot een uniek product voor elke vrouw.

Deze bh is gemaakt van hoogwaardig katoen, voelt zacht aan en is zacht voor je huid. Je kunt hem de hele dag dragen zonder enig ongemak.

Het slanke, elegante ontwerp maakt het de perfecte aanvulling op elke outfit, of het nu voor een dag op kantoor is of een speciale avond uit.

Dankzij het zorgvuldige ontwerp biedt deze bh optimale ondersteuning en vormt hij je buste perfect voor een elegant, vrouwelijk silhouet. Comfort en vrouwelijkheid komen perfect samen met dit model van Triumph.

Wacht niet langer om deze bh van zacht katoen aan je lingeriecollectie toe te voegen. Je zult niet meer zonder kunnen als je hem eenmaal hebt geprobeerd. Bestel nu en ontdek het comfort en de kwaliteit van een product van Triumph.

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10189943-0003
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene