Katoenen romper met puntjes voor dames Triumph Modern

Katoenen romper met puntjes voor dames Triumph Modern
Beginnend op: € 90,74
Ontdek het comfort en de elegantie van dameskant body Triumph Modern . Slank silhouet en verfijnd kant, het beste in damesmode.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 90,74
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Katoenen romper met puntjes voor dames Triumph Modern

De perfecte zomerbody voor alle moderne vrouwen is eindelijk hier! Ontdek de prachtige katoenen kanten body voor vrouwen van Triumph. Dit wereldberoemde merk staat bekend om zijn kwaliteitsproducten en deze body is daarop geen uitzondering.

Het delicate en elegante kant geeft deze body een vrouwelijk en sensueel look. Hij is gemaakt van zacht katoen en biedt optimaal comfort voor je huid. De slanke pasvorm omhelst de rondingen van je lichaam perfect en flatteert je figuur.

Deze bodycon met vetersluiting is perfect voor elke gelegenheid, van een speciale avond uit tot alledaags dragen. Je kunt hem op zichzelf dragen of onder je kleding voor een stijlvolle en elegante look. Kant voegt een vleugje glamour toe aan elke outfit en zorgt ervoor dat je je zelfverzekerd en mooi voelt.

Als gerenommeerd lingeriemerk zorgt Triumph ervoor dat haar producten van de hoogste kwaliteit zijn. Deze body is met zorg en aandacht voor detail gemaakt, waardoor duurzaamheid en een lange levensduur gegarandeerd zijn. Hij is ook gemakkelijk te onderhouden en te wassen, ideaal voor dagelijks gebruik.

Deze kanten katoenen body is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en is een must-have voor alle moderne vrouwen. Of je nu kort, lang, slank of rond bent, hij is ontworpen om alle lichaamsvormen te flatteren.

Als vrouw verdien je het om je mooi en zelfverzekerd te voelen in je eigen huid. Met deze kanten body Triumph Modern weet je zeker dat je er op je best uitziet en je goed voelt. Voeg het vandaag nog toe aan je garderobe voor een vleugje vrouwelijkheid en sensualiteit in je dagelijkse leven. Bestel nu!

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10207598-0003
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene