Dames-T-shirt Vero Moda Mava

Dames-T-shirt Vero Moda Mava

Beginnend op: € 17,13

€ 11,40

-33%
Ontdek het dames-T-shirt Vero Moda Mava, een must-have van Vero Moda voor een vrouwelijke en trendy stijl.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 17,13

€ 11,40

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames-T-shirt Vero Moda Mava

Het Vero Moda Mava T-shirt is de perfecte keuze voor moderne, stijlvolle vrouwen. Ontworpen door het beroemde merk Vero Moda, biedt dit T-shirt de perfecte combinatie van stijl en comfort.

Dit T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen, voelt zacht aan en is de hele dag comfortabel om te dragen. Het eenvoudige, elegante ontwerp maakt het een must-have voor je garderobe. Met zijn slanke pasvorm verbetert het je vrouwelijke silhouet terwijl het je totale bewegingsvrijheid geeft.

Het Vero Moda Mava T-shirt voor dames is een veelzijdige keuze die bij elke gelegenheid gedragen kan worden, of het nu gaat om een casual dagje in de stad of een avondje uit met vrienden. De neutrale kleur en subtiele details maken het gemakkelijk te combineren met elke outfit.

Dit T-shirt is niet alleen chique en trendy, het is ook milieuvriendelijk. Vero Moda is een merk dat zich inzet voor een ecologisch verantwoorde benadering, duurzame materialen gebruikt en milieuvriendelijke praktijken toepast.

Voor vrouwen die op zoek zijn naar zowel stijl als comfort is het Vero Moda Mava T-shirt de voor de hand liggende keuze. Voeg het vandaag nog toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk Vero Moda
Fabrikant SKU 10284468-4323237
Kleur veel blauw
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment NOOS