Dames Hoodie Alpha Industries Essentials RL

Dames Hoodie Alpha Industries Essentials RL

Beginnend op: € 90,75

€ 72,60

-20%
De comfortabele en trendy dameshoodie van Alpha Industries Essentials RL is de perfecte keuze voor een onovertroffen look ALPHAbetique.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 90,75

€ 72,60

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames Hoodie Alpha Industries Essentials RL

Het Alpha Industries Essentials RL dames sweatshirt met capuchon is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar iets comfortabels en modieus. Met zijn moderne ontwerp en iconische logo is dit sweatshirt een must-have voor alle modeliefhebbers.

Het merk Alpha Industries staat bekend om zijn kwaliteitskleding en dit sweatshirt is daarop geen uitzondering. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als slijtvast, waardoor comfort en duurzaamheid gegarandeerd zijn. Dit sweatshirt is perfect voor koele herfstdagen of een casual avondje uit met vrienden.

De flatterende vrouwelijke snit verbetert je figuur en geeft je veel bewegingsvrijheid. De verstelbare capuchon beschermt je tegen wind en regen, terwijl de kangoeroezakken je handen warm houden of je kleine benodigdheden meenemen.

Deze dameshoodie van Alpha Industries Essentials RL is ook een milieuvriendelijke keuze, want hij is gemaakt van biologisch katoen en gerecycled polyester. Door voor dit product te kiezen, help je onze planeet te beschermen en blijf je toch stijlvol.

Dit sweatshirt is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past bij alle stijlen en gelegenheden. Of je het nu draagt met een jeans voor een casual look of met een rok voor een meer vrouwelijke touch, het zal altijd het belangrijkste element in je outfit zijn.

Kortom, de Alpha Industries Essentials RL dames hoodie is een must-have voor alle vrouwen die comfort en stijl willen combineren. Wacht dus niet langer, voeg hem vandaag nog toe aan je garderobe en geniet van een trendy en casual look voor elke gelegenheid.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 146041-679
Kleur vintage zand
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene