Dames joggingpak Alpha Industries Essentials RL

Dames joggingpak Alpha Industries Essentials RL

Beginnend op: € 80,67

€ 64,53

-20%
Ontdek het comfort en de tijdloze stijl van onze jogging Alpha Industries Essentials RL voor dames. Perfect voor de moderne sporter.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 80,67

€ 64,53

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames joggingpak Alpha Industries Essentials RL

De jogging is een onmisbaar kledingstuk geworden voor actieve, modieuze vrouwen. En als je op zoek bent naar een jogging die zowel comfortabel als stijlvol is, dan is de damescollectie jogging Alpha Industries Essentials RL iets voor jou. Ontworpen door het beroemde merk Alpha Industries, is deze jogging een perfecte mix van urban en sportieve stijl.

Gemaakt van materialen van topkwaliteit, biedt deze jogging optimaal comfort tijdens je fysieke activiteiten of je dagelijkse woon-werkverkeer. De slanke pasvorm en elastische tailleband zorgen voor een perfecte pasvorm voor je figuur, waardoor je vrouwelijke rondingen worden benadrukt.

Het ontwerp van deze jogging is zowel modern als tijdloos, met het iconischeAlpha Industries logo geborduurd op de linkerdij. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor elke smaak en outfit. Of je hem nu draagt om te sporten, voor een wandeling door de stad of voor een casual look, deze jogging zal je ideale modepartner zijn.

Naast stijlvol is deze jogging ook erg praktisch. Hij heeft twee zijzakken voor je kleine benodigdheden en een achterzak met rits voor extra veiligheid. Je kunt je telefoon, sleutels en kleingeld probleemloos meenemen.

Ervaar comfort en stijl met de jogging Alpha Industries Essentials RL voor dames. Of je nu een sportieve fashionista bent of gewoon op zoek naar iets comfortabels voor je drukke dagen, deze jogging is de perfecte keuze. Voeg hem vandaag nog toe aan je garderobe.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 146050-03
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene