Set van 2 damesshorts Only Onllive love city

Set van 2 damesshorts Only Onllive love city

Beginnend op: € 20,16

€ 12,01

-40%
Dames 2-pack dijhoge laarzen Only Onllive Love City: elegantie en comfort voor moderne vrouwen. Ontdek ze nu!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 20,16

€ 12,01

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Set van 2 damesshorts Only Onllive love city

Ontdek comfort en stijl met de set van 2 dames fietsshorts Only Onllive love city. Ontworpen door het beroemde merk Only, zijn deze shorts speciaal gemaakt voor vrouwen die mode en praktisch willen combineren. Met hun flatterende silhouet en moderne ontwerp zijn deze shorts perfect voor elke gelegenheid.

Deze shorts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voelen zacht en licht aan op de huid. De slanke pasvorm met accentueert je vrouwelijke rondingen en geeft je maximale bewegingsvrijheid. De elastische tailleband past zich perfect aan je vorm aan voor een comfortabele pasvorm, de hele dag lang.

Het 2-pack Only Onllive love city shorts is de perfecte keuze voor actieve, dynamische vrouwen. Of het nu een drukke dag op het werk is of een avondje uit met vrienden, deze shorts houden je gezelschap in stijl. Hun "love city" motief voegt een moderne, vrouwelijke touch toe aan je outfit.

Met deze damesbroek van Only kun je veel verschillende looks creëren. Combineer ze met een T-shirt en sportschoenen voor een casual look look, of met een overhemd en hakken voor een elegantere stijl. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Kortom, de set van 2 dameswaadpakken van Only Onllive love city is onmisbaar in de garderobe van elke vrouw. Met hun superieure kwaliteit en trendy design bieden deze waadpakken zowel comfort als stijl. Dus voeg ze nu toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk Only
Fabrikant SKU 15180382-3121526
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten