Damesvest met v-hals Only Onlkatia

Damesvest met v-hals Only Onlkatia

Beginnend op: € 35,28

€ 28,22

-20%
Trakteer jezelf op elegantie en vrouwelijkheid met het v-hals vest Only Onlkatia, een damesgarderobe essential van Only.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,28

€ 28,22

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesvest met v-hals Only Onlkatia

Het damesvest met v-hals Only Onlkatia is een must-have kledingstuk voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een elegant en toch casual look. Ontworpen door Only, combineert dit vest stijl en comfort om je te vergezellen op al je dagelijkse avonturen.

Met zijn vrouwelijke V-hals en slanke pasvorm laat dit vest met je figuur beter uitkomen terwijl het je veel bewegingsvrijheid geeft. De zachte, lichtgewicht stof houdt je de hele dag zacht en warm.

Het strakke, tijdloze ontwerp van dit vest maakt het tot een onmisbaar kledingstuk. Of je het nu draagt met een jeans voor een casual look of met een rok voor een chiquere look, het past zich aan al je grillen aan en je kunt er verschillende trendy looks mee creëren.

Het "Cardigan met v-hals voor dames Only Onlkatia" is verkrijgbaar in een reeks kleuren naar ieders smaak. Van klassiek zwart tot zacht rose en dynamisch smaragdgroen, er is voor ieder wat wils. Je kunt dus kiezen wat het beste bij jouw stijl en persoonlijkheid past.

Of je nu werkt, winkelt of door de stad slentert, dit vest is je ideale bondgenoot om je warm en stijlvol tegelijk te houden. Het praktische aspect komt ook tot uiting in het onderhoudsgemak, waardoor het ideaal is voor drukke vrouwen met haast.

Verwen jezelf door het "Damesvest met v-hals Only Onlkatia" aan je collectie toe te voegen. Je zult niet meer zonder kunnen als je het eenmaal gepast hebt! Dus trakteer jezelf op dit kwaliteitsvest, zodat je de laatste mode kunt volgen terwijl je comfortabel gekleed blijft. Het wordt vast en zeker een essential in je garderobe!

Extra informatie

Merk Only
Fabrikant SKU 15310902-4458815
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene