Vrouwenblouse Only Carda Nina

Vrouwenblouse Only Carda Nina

Beginnend op: € 30,24

€ 19,13

-37%
Trakteer jezelf op een vrouwelijke en trendy look met de Only Carda Nina blouse. Perfect voor elke gelegenheid, aan jou de keuze!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,24

€ 19,13

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenblouse Only Carda Nina

De Only Carda Nina damesblouse is een elegant, vrouwelijk kledingstuk dat een vleugje stijl toevoegt aan elke outfit. Met de gerenommeerde merknaam Only kun je zeker zijn van de kwaliteit en het ontwerp van deze blouse.

Deze blouse met is speciaal gemaakt voor vrouwen en accentueert het vrouwelijke silhouet met een slanke pasvorm en subtiele details. De lichte, vloeiende stof biedt optimaal comfort en is toch elegant en chique.

Het ontwerp van de blouse Carda Nina is zowel klassiek als modern, met discrete knopen aan de voorkant en een flatterende V-halslijn. De lange mouwen kunnen worden opgerold voor een meer casual look of blijven zoals ze zijn voor een meer formele stijl.

Deze blouse is veelzijdig en kan voor verschillende gelegenheden worden gedragen, of het nu voor werk is, een avondje uit met vrienden of een avondje in de stad. Hij past gemakkelijk bij een geklede broek voor een professionele look of bij een jeans voor een casual maar verfijnde look.

Het merk Only staat bekend om zijn inzet voor ethische en duurzame mode. Deze blouse is dus niet alleen stijlvol, maar ook milieuvriendelijk en milieuvriendelijk.

De Only Carda Nina damesblouse is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past bij alle smaken en stijlen. Of je nu de voorkeur geeft aan felle, gedurfde kleuren of meer neutrale, elegante tinten, in onze selectie vind je zeker wat je zoekt.

Voeg een vleugje verfijning toe aan je garderobe met de damesblouse Only Carda Nina. Verwen jezelf of geef het cadeau aan een speciale vrouw in je leven. Met deze blouse maak je zeker een statement elke keer als je hem draagt. Bestel hem nu en laat je verleiden door zijn kwaliteit en tijdloze stijl.

Extra informatie

Merk Only
Fabrikant SKU 15314331-4490469
Kleur wit vuur scharlaken
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene