Vrouwenblouse Only Onlviona FR

Vrouwenblouse Only Onlviona FR

Beginnend op: € 30,24

€ 24,19

-20%
Kies voor een unieke en vrouwelijke stijl met de blouse Only Onlviona FR. Een must-have van Only. Ontdek hem nu!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,24

€ 24,19

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenblouse Only Onlviona FR

Damesblouse Only Onlviona FR is het perfecte stuk om je vrouwelijke garderobe compleet te maken. Als gerenommeerd vrouwenmerk weet Only hoe ze kleding moeten maken die de natuurlijke schoonheid van een vrouw versterkt. Deze blouse is een mooi voorbeeld van hun mode-expertise.

Deze blouse is speciaal ontworpen voor vrouwen en is zowel elegant als comfortabel. Hij is gemaakt van hoogwaardige stof, voelt zacht aan en is licht om te dragen. De flatterende snit volgt de rondingen van het vrouwenlichaam en laat je figuur beter uitkomen.

Het ontwerp van deze blouse is zowel eenvoudig als geraffineerd. Het heeft een delicate V-hals en korte mouwen met een licht uitlopende zoom, wat een vleugje vrouwelijkheid toevoegt aan het ensemble. De knoopsluiting aan de voorkant voegt een vleugje charme toe en maakt het gemakkelijk om aan te trekken.

Deze veelzijdige blouse kan voor verschillende gelegenheden worden gedragen. Draag hem naar je werk met een pantalon en hoge hakken voor een stijlvolle, professionele look look. Voor een meer casual look draag je hem met een jeans en sportschoenen. Je kunt hem ook dragen met vrienden of voor een avondje uit met een rok en stijlvolle accessoires.

De Only Onlviona FR damesblouse is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen. Het is ook gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.

Als gerenommeerd merk geeft Only om het milieu enengage gebruikt duurzame materialen bij de productie van zijn kleding. Door deze blouse te kopen, voeg je niet alleen een must-have toe aan je garderobe, maar draag je ook bij aan een groenere wereld.

Kortom, als je op zoek bent naar een stijlvolle, vrouwelijke blouse, dan is de Only Onlviona FR damesblouse de ideale keuze. Het combineert stijl, comfort en duurzaamheid om je een tijdloos stuk te geven dat je bij elke gelegenheid zal vergezellen. Voeg hem nu toe aan je collectie en laat Only je helpen om je mooi en zelfverzekerd te voelen.

Extra informatie

Merk Only
Fabrikant SKU 15315009-4467897
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene