Damesjurk met capuchon Ragwear Chyca Gots

Damesjurk met capuchon Ragwear Chyca Gots

Beginnend op: € 65,53

€ 44,28

-32%
Kies voor comfort en stijl met de damescapuchonjurk Ragwear Chyca Gots, een must-have voor moderne vrouwen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 65,53

€ 44,28

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesjurk met capuchon Ragwear Chyca Gots

De Ragwear Chyca Gots damesjurk met capuchon is zowel comfortabel als modieus, ontworpen voor moderne vrouwen die op zoek zijn naar stijl en duurzaamheid. Gemaakt door het Duitse merk Ragwear, dat bekend staat om zijn ethische en milieuvriendelijke mode, is deze jurk een perfecte keuze voor wie mode en verantwoordelijkheid wil combineren.

De sweatshirtjurk heeft een eenvoudig maar elegant ontwerp, met een capuchon om je te beschermen tegen de kou en praktische zakken om je essentials in op te bergen. De relaxte pasvorm past zich aan alle lichaamsvormen aan en biedt optimaal comfort bij elk draagmoment.

Maar wat deze sweater nog specialer maakt, is dat hij volledig GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerd is. Met andere woorden, hij is gemaakt van organische materialen die zowel je huid als het milieu respecteren. Je kunt er dus zeker van zijn dat je een kwaliteitsjurk draagt die geen chemicaliën bevat die schadelijk zijn voor je gezondheid.

Deze sweatjurk is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook zeer slijtvast en duurzaam. Je kunt hem keer op keer dragen zonder dat hij verslechtert, waardoor het een slimme investering voor je garderobe is.

Kortom, de Ragwear Chyca Gots dames sweatshirtjurk met capuchon is een must-have voor iedereen die stijl, comfort en verantwoordelijkheid wil combineren. Met Ragwear kun je er zeker van zijn dat je ethische kleding van hoge kwaliteit draagt, terwijl je op het scherpst van de snede blijft. Als je het eenmaal geprobeerd hebt, wil je niet meer zonder!

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2411-20034-2040
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1