Dames-T-shirt met lange mouwen Ragwear Pinchi

Dames-T-shirt met lange mouwen Ragwear Pinchi

Beginnend op: € 50,41

€ 40,32

-20%
Laat je vrouwelijke stijl zien met het t-shirt met lange mouwen Ragwear Pinchi. Een casual en trendy must-have van Ragwear.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 50,41

€ 40,32

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames-T-shirt met lange mouwen Ragwear Pinchi

Het dames-T-shirt met lange mouwen Ragwear Pinchi is een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Met zijn casual, trendy stijl is het ideaal voor elke gelegenheid. Gemaakt door het beroemde merk Ragwear, is dit T-shirt een perfecte mix van comfort en stijl.

Dit t-shirt is speciaal ontworpen voor vrouwen en heeft lange mouwen die optimale bedekking bieden voor koelere dagen. De slanke pasvorm verbetert je figuur en geeft je bewegingsvrijheid. Je kunt het dragen met je favoriete jeans voor een casual look, of combineren met een rok voor een meer vrouwelijke look.

Het Ragwear Pinchi T-shirt is niet alleen stijlvol, maar ook milieuvriendelijk. Het is gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke materialen en is perfect voor consumenten die zich zorgen maken over de impact van hun mode op de planeet. Bovendien is het ook uiterst comfortabel dankzij de zachte, ademende stof.

Het merk Ragwear staat bekend om zijn kwaliteitskleding en dit T-shirt is daarop geen uitzondering. Het is met zorg en aandacht voor detail gemaakt en gaat lang mee. Elk detail is zorgvuldig gemaakt, van het merklogo op de voorkant van het T-shirt tot de perfect uitgevoerde stiksels.

Of het nu gaat om een ontspannen dagje thuis of een avondje uit met vrienden, het Ragwear Pinchi T-shirt met lange mouwen voor dames zal je beste bondgenoot zijn. Het tijdloze ontwerp past bij elke trend en je zult het seizoen na seizoen kunnen dragen. Dus aarzel niet, voeg het vandaag nog toe aan je collectie en geniet tegelijkertijd van een comfortabele en trendy stijl.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2411-25004-4051
Kleur framboos
Kleur Rood
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Lange mouwen
Hoeveelheid per product 1