Dames sweatshirt Ragwear Nerea

Dames sweatshirt Ragwear Nerea

Beginnend op: € 50,41

€ 37,80

-25%
Vind je comfort en stijl met het damessweatshirt Ragwear Nerea - de must-have voor elke vrouw. Ontdek het nu!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 50,41

€ 37,80

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames sweatshirt Ragwear Nerea

Het damessweatshirt Ragwear Nerea is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar iets wat zowel comfortabel als stijlvol is. Dit sweatshirt is ontworpen door Ragwear en combineert kwaliteit en mode perfect voor een unieke look.

Met zijn vrouwelijke snit en moderne ontwerp is dit sweatshirt ideaal voor alle gelegenheden. Of het nu voor een casual dag thuis is of een avondje uit met vrienden, het zal je zeker in stijl vergezellen. De zachte, warme stof biedt optimaal comfort en houdt je zelfs op de koelste dagen warm.

Het merk Ragwear staat bekend om zijn inzet voor duurzaamheid en respect voor het milieu. Dit sweatshirt is gemaakt van gerecycled en organisch materiaal, wat bijdraagt aan de bescherming van onze planeet. Het is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook van hoge kwaliteit, waardoor het een duurzame en verantwoorde keuze is.

Het damessweatshirt Ragwear Nerea onderscheidt zich door zijn zorgvuldige details en onberispelijke afwerking. Het geborduurde logo op de borst en de capuchon met trekkoord geven dit kledingstuk een vleugje originaliteit. Bovendien maken de effen kleur en de lange mouwen het tot een tijdloze basic die gemakkelijk te combineren is met al je outfits.

Dit sweatshirt is verkrijgbaar in verschillende maten, past zich aan alle lichaamsvormen aan en is perfect voor vrouwen. De stretchstof en slanke pasvorm verbeteren je figuur en geven je veel bewegingsvrijheid.

Kortom, het Ragwear Nerea sweatshirt voor dames is een must-have voor alle vrouwen die geven om hun stijl en het milieu. Comfortabel, trendy en milieuvriendelijk, het zal je niet teleurstellen en snel een onmisbaar kledingstuk worden. Wacht niet langer en trakteer jezelf op dit kwaliteitssweatshirt voor een casual maar trendy look.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2411-30002-5028
Kleur benzine
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1