Damessweatshirt met rits Ragwear Shocky

Damessweatshirt met rits Ragwear Shocky

Beginnend op: € 80,66

€ 64,52

-20%
Omarm comfort en stijl met het Ragwear Shocky zip-up sweatshirt voor dames. Een must-have van Ragwear!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 80,66

€ 64,52

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessweatshirt met rits Ragwear Shocky

Ontdek comfort en stijl met het Ragwear Shocky zip-up sweatshirt voor dames! Dit sweatshirt van het beroemde merk Ragwear is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een trendy en casual look.

Dit sweatshirt met rits is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als warm, perfect voor koele herfst- en winterdagen. Het stijlvolle, moderne ontwerp maakt het ideaal voor elke gelegenheid, of je nu de stad in gaat of lekker thuis zit.

Het Ragwear Shocky sweatshirt met rits heeft een klassieke, flatterende pasvorm voor elk vrouwelijk figuur. Dankzij de ritssluiting aan de voorkant kun je hem gemakkelijk aan- en uittrekken, terwijl hij een extra vleugje stijl toevoegt. In de praktische zijzakken kun je je handen warm houden of kleine benodigdheden opbergen.

Maar wat dit sweatshirt echt uniek maakt, is de iconische Ragwear print op de borst. Met het geborduurde logo en de levendige kleuraccenten voegt het een vleugje originaliteit toe aan je outfit. Of je het nu draagt met een jeans, legging of een rok, met dit zip-up sweatshirt Ragwear Shocky maak je zeker een statement.

Het is niet alleen trendy en comfortabel, maar door dit sweatshirt te kopen steun je ook een ethisch en verantwoord merk. Ragwearengage gebruikt duurzame materialen en respecteert de rechten van werknemers in al zijn fabrieken.

Kortom, het Ragwear Shocky dames sweatshirt met ritssluiting is een must-have voor alle stijlbewuste en ethische fashionista's. Dus wacht niet langer, voeg het nu toe aan je garderobe en geniet van het comfort en de stijl die het biedt!

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2411-30033-6000
Kleur beige
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1