Dames Hoodie Ragwear Avan

Dames Hoodie Ragwear Avan

Beginnend op: € 80,66

€ 64,52

-20%
Kies voor comfort en stijl met het dames sweatshirt met capuchon Ragwear Avan. Een must-have van Ragwear.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 80,66

€ 64,52

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames Hoodie Ragwear Avan

Het Ragwear Avan sweatshirt met capuchon voor dames is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een casual en trendy look. Gemaakt door het Duitse merk Ragwear, dat bekend staat om zijn inzet voor ethische en duurzame mode, zal dit sweatshirt je overtuigen met zijn moderne ontwerp en uitzonderlijke kwaliteit.

Deze hoodie is speciaal ontworpen voor vrouwen en is zowel comfortabel als stijlvol. De rechte snit en verstelbare capuchon geven je de perfecte pasvorm, terwijl de zachte, warme stof je lekker warm houdt op kille herfst- en winterdagen.

De Ragwear Avan dames hoodie heeft ook een unieke styling. Met zijn geborduurde logo op de borst en kunstlederen details op de trekkoorden voegt hij een vleugje originaliteit toe aan je outfit. Bovendien maken de effen kleur en de hoogwaardige afwerking het een veelzijdig kledingstuk dat bij al je outfits past.

Dit sweatshirt is niet alleen trendy, maar ook milieuvriendelijk. Het is gemaakt van gecertificeerd organisch katoen en is dus niet alleen vriendelijk voor je huid, maar ook voor de planeet. Je kunt er dus trots op zijn dat je iets draagt dat duurzamere mode ondersteunt.

Of je nu op zoek bent naar een sweatshirt voor een ontspannen dagje thuis of een avondje uit in de stad, de Ragwear Avan dames hoodie is de perfecte keuze. Dus wacht niet langer, draag deze hoody van Ragwear en voeg een vleugje stijl en verantwoordelijkheid toe aan je garderobe!

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2411-30039-5028
Kleur benzine
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1