Damescapuchon Ragwear Fllow Print

Damescapuchon Ragwear Fllow Print

Beginnend op: € 90,74

€ 72,59

-20%
Kies voor een casual, trendy stijl met de Ragwear Fllow Print zip-up hoodie voor dames. Nu verkrijgbaar!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 90,74

€ 72,59

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damescapuchon Ragwear Fllow Print

Het Ragwear Fllow Print dames sweatshirt met rits en capuchon is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een casual en trendy look. Ontworpen door het Duitse merk Ragwear, is dit sweatshirt de perfecte combinatie van comfort en stijl voor al je activiteiten.

Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen, voelt zacht aan en is comfortabel om te dragen. Met zijn comfortabele capuchon beschermt het je tegen de kou en wind als je onderweg bent. Dankzij de ritssluiting is hij gemakkelijk te openen en te sluiten, ideaal voor dagen met wisselvallig weer.

Het ontwerp van dit sweatshirt is resoluut modern dankzij de unieke en originele Fllow-print, die op subtiele wijze opvalt. Het heeft ook contrasterende details op de manchetten en capuchon, die een vleugje kleur en dynamiek toevoegen aan de algehele look.

Deze damescapuchon met ritssluiting van Ragwear Fllow Print is perfect voor sportactiviteiten of casual alledaagse kleding en gaat overal met je mee. Het Ragwear logo op de borst is een bewijs van de kwaliteit en authenticiteit van het merk, dat zich ook inzet voor een ethische en milieuvriendelijkeengage benadering.

Dit sweatshirt is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle vrouwelijke lichaamsvormen en is een must-have voor alle fashionista's die op zoek zijn naar een kledingstuk dat zowel comfortabel als stijlvol is. Aarzel niet om het aan je garderobe toe te voegen voor een trendy, casual look look in alle omstandigheden.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2411-30042-6000
Kleur beige
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1