Damescapuchon Ragwear Taila

Damescapuchon Ragwear Taila

Beginnend op: € 80,66

€ 64,52

-20%
Kies voor comfort en stijl met het Ragwear Taila sweatshirt met rits en capuchon voor dames van Ragwear.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 80,66

€ 64,52

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damescapuchon Ragwear Taila

De Ragwear Taila dames hoodie met ritssluiting is de perfecte keuze voor elke vrouw die op zoek is naar iets dat zowel comfortabel als modieus is. Met de bekende merknaam Ragwear combineert dit sweatshirt kwaliteit, stijl en ethiek om aan al je verwachtingen te voldoen.

Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt zacht en comfortabel aan vanaf het moment dat je het aantrekt. Dankzij de ritssluiting kun je hem naar wens aanpassen, terwijl de capuchon effectieve bescherming biedt tegen wind en kou.

Het ontwerp van dit sweatshirt is zowel eenvoudig als elegant, met subtiele details die het uniek maken. Je zult dol zijn op de praktische zijzakken, perfect om je handen of kleine spullen in te steken. Bovendien voegt het geborduurde Ragwear logo op de voorkant een vleugje stijl toe aan dit kledingstuk.

Deze damescapuchon met rits van Ragwear Taila is ook een ethisch verantwoorde keuze. Het merk Ragwearengage gebruikt duurzame materialen en respecteert de rechten van werknemers in het productieproces. Door dit sweatshirt te dragen, steun je ethische en verantwoorde mode.

Of het nu voor een casual dag thuis is of een avondje uit met vrienden, dit sweatshirt zal je onmisbare modepartner zijn. Het comfort en de tijdloze stijl maken het een essentieel onderdeel van je garderobe. Kijk niet verder dan de Ragwear Taila dames hoodie met rits, de perfecte keuze voor vrouwen die geven om hun stijl en hun impact op het milieu.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2411-30044-5028
Kleur benzine
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1