Damescapuchon Ragwear Neska

Damescapuchon Ragwear Neska

Beginnend op: € 75,61

€ 60,49

-20%
Kies voor comfort en stijl met het dames sweatshirt met rits en capuchon Ragwear Neska, een must-have van Ragwear.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 75,61

€ 60,49

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damescapuchon Ragwear Neska

De Ragwear Neska dames hoodie met rits is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Dit sweatshirt van het Duitse merk Ragwear is ontworpen om je een casual en trendy look te geven.

Met zijn verstelbare capuchon en ritssluiting aan de voorkant kun je je in dit sweatshirt helemaal naar wens bedekken. Of je hem nu liever helemaal dicht draagt om je tegen de kou te beschermen of half open om je outfit eronder te laten zien, dit sweatshirt is geschikt voor alle situaties.

Het ontwerp van Ragwear is zowel tijdloos als modern, met strakke lijnen en subtiele details. Het merklogo is discreet geborduurd op de borst, wat een vleugje verfijning toevoegt aan het sweatshirt.

Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is niet alleen comfortabel maar ook duurzaam. Het gebruikte biologische katoen respecteert het milieu en je huid, waardoor het zowel milieuvriendelijk als comfortabel is om te dragen.

Dit sweatshirt is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren en kan bij al je outfits gedragen worden. Of je hem nu draagt met een spijkerbroek voor een casual look of met een rok voor een meer vrouwelijke stijl, de Ragwear Neska dames hoodie met ritssluiting zal je modieuze bondgenoot zijn voor alle gelegenheden.

Met zijn slanke pasvorm en flatterende snit verbetert dit sweatshirt je figuur terwijl het je optimale bewegingsvrijheid geeft. Het is ideaal voor sportieve activiteiten of om gewoon mee te nemen op drukke dagen.

De zip-up hoodie Ragwear Neska voor dames is de perfecte keuze voor alle vrouwen die op zoek zijn naar iets comfortabels, stijlvols en milieuvriendelijks. Voeg hem nu toe aan je garderobe en geniet van compromisloze stijl!

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2411-30048-1010
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1