Damesshort Ragwear Gussi

Damesshort Ragwear Gussi

Beginnend op: € 45,36

€ 29,40

-35%
Damesshort Ragwear Gussi, de perfecte mix van comfort en stijl voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een trendy look.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 45,36

€ 29,40

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesshort Ragwear Gussi

De Ragwear Gussi damesshorts zijn een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar comfortabele, modieuze kleding. Ontworpen door het beroemde merk Ragwear, zijn deze shorts de perfecte keuze voor warme zomerdagen. Met zijn casual, vrouwelijke ontwerp is hij perfect voor elke gelegenheid, of het nu een dagje uit in de stad is of een uitstapje naar het strand.

Deze shorts zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en combineren stijl en comfort. Het merk Ragwear staat bekend om zijn toewijding aan duurzaamheid en ethiek en dat zie je terug in het ontwerp van deze shorts. Je kunt deze shorts dus met een gerust hart dragen, omdat je weet dat ze op verantwoorde wijze zijn geproduceerd.

De Ragwear Gussi damesshorts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, zodat je de short kunt vinden die het beste bij je past. Of je nu de voorkeur geeft aan neutrale tinten of bloemmotieven, je vindt zeker wat je zoekt in onze selectie. Bovendien houdt de lichtgewicht, ademende stof je de hele dag koel en comfortabel.

Het korte model en de elastische tailleband zorgen voor een perfecte pasvorm voor alle lichaamsvormen, terwijl de praktische zakken je kleine benodigdheden veilig opbergen. De Ragwear Gussi damesshorts zijn ook gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze een ideale keuze zijn voor drukke, actieve vrouwen.

Of het nu een zonnige dag op het strand is of een wandeling door de stad, met deze shorts kom je overal in stijl. Ze kunnen gedragen worden met een t-shirt en sportschoenen voor een casual look look, of met een blouse en sandalen voor een elegantere look. Je kunt hem ook over je zwemkleding dragen voor de perfecte strandoutfit.

Als product van het merk Ragwear kun je er zeker van zijn dat deze shorts met zorg en aandacht voor detail zijn ontworpen. Met zijn superieure kwaliteit en tijdloze stijl is het een investering die lang meegaat. Verwen uzelf met de Ragwear Gussi damesshorts voor een vleugje mode en comfort in uw zomergarderobe.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2411-50002-5028
Kleur benzine
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1