Damesshort Ragwear Heeven Gots

Damesshort Ragwear Heeven Gots

Beginnend op: € 55,45

€ 44,36

-20%
Kies voor een trendy stijl met de damesshort Ragwear Heeven Gots, een creatie van het beroemde merk Ragwear voor de moderne vrouw.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 55,45

€ 44,36

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesshort Ragwear Heeven Gots

De Ragwear Heeven Gots damesshorts zijn een must-have voor elke modebewuste vrouw. Deze shorts zijn gemaakt door het iconische merk Ragwear en zijn comfortabel, stijlvol en milieuvriendelijk.

Deze shorts zijn speciaal ontworpen voor vrouwen en hebben een flatterende snit die je vrouwelijke rondingen benadrukt. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, voelen zacht aan en zijn comfortabel om te dragen.

Maar wat deze shorts echt speciaal maakt, is dat ze GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerd zijn. Dit betekent dat ze gemaakt zijn van biologisch katoen, geteeld zonder het gebruik van chemicaliën die schadelijk zijn voor de planeet en je huid. Door voor deze shorts te kiezen, draag je je steentje bij aan het milieu en blijf je stijlvol.

Het ontwerp van deze shorts is ook erg trendy. Met zijzakken en een elastische tailleband zijn ze zowel praktisch als stijlvol. Je kunt ze dragen met een shirt voor een casual chique look look, of met een crop top voor een meer gedurfde stijl.

Ragwear is een merk dat bekend staat om zijn inzet voor ethische en duurzame mode. Door deze shorts te kopen, steun je een bedrijf dat geeft om het milieu en het welzijn van zijn werknemers.

Wacht niet langer en voeg de Ragwear Heeven Gots damesshort vandaag nog toe aan je garderobe. Met zijn kwaliteit, stijl en positieve impact op de planeet is het een aankoop waar je geen spijt van zult krijgen. Bestel ze nu en geniet van alles wat ze te bieden hebben!

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2411-50008-6018
Kleur zand
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1