Damesshort Ragwear Tetto Gots

Damesshort Ragwear Tetto Gots

Beginnend op: € 55,45

€ 37,98

-31%
Kies voor comfort en eco-verantwoordelijkheid met Ragwear Tetto Gots damesshorts. Een must-have van Ragwear voor moderne vrouwen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 55,45

€ 37,98

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesshort Ragwear Tetto Gots

Ontdek de veelzijdigheid en tijdloze stijl van de damesshort Ragwear Tetto Gots. Deze shorts van Ragwear zijn speciaal ontworpen voor vrouwen die geven om hun stijl en het milieu. Ze zijn gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen en zijn dus zowel comfortabel als milieuvriendelijk.

De Ragwear Tetto Gots damesshorts hebben een klassieke snit en een elastische tailleband voor een perfecte pasvorm. De korte lengte met benadrukt je benen en voegt een vleugje vrouwelijkheid toe aan je outfit. Je kunt ze elke dag dragen, voor een wandeling door de stad of een dagje aan zee.

Het merk Ragwear staat bekend om zijn duurzame, milieuvriendelijke kleding. Met deze shorts maak je een bewuste en verantwoorde keuze voor de planeet. Bovendien is het biologische katoen van topkwaliteit, voelt het zacht aan en is het comfortabel om te dragen.

Dankzij de sobere kleur en discrete details is deze short gemakkelijk te combineren met al je outfits. Je kunt ze dragen met een tanktop voor een casual look of met een blouse voor een elegantere look. Bovendien zijn ze door hun lichte, ademende stof ideaal voor warme zomerdagen.

Ragwear Tetto Gots damesshorts zijn niet alleen comfortabel en stijlvol, ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden. Je kunt ze in de wasmachine wassen zonder bang te zijn dat ze kromtrekken of vervagen. Ze behouden hun vorm en kleur vanorigine, zelfs na herhaaldelijk wassen.

Kortom, Ragwear Tetto Gots damesshorts combineren mode en ecologische verantwoordelijkheid. Draag ze nu en zet een stap in de richting van een duurzamere, milieuvriendelijke levensstijl. Je zult niet meer zonder deze shorts kunnen, die snel een essentieel onderdeel van je garderobe zullen worden.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2411-50012-6018
Kleur zand
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1