Damesshort Ragwear Loggan

Damesshort Ragwear Loggan

Beginnend op: € 45,36

€ 29,40

-35%
Ragwear Loggan shorts voor dames: een ecologisch verantwoorde must-have voor moderne vrouwen. Aarzel niet om ze aan je garderobe toe te voegen!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 45,36

€ 29,40

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesshort Ragwear Loggan

De Ragwear Loggan damesshorts zijn een onmisbare garderobe voor moderne vrouwen die zich bewust zijn van hun impact op het milieu. Deze shorts zijn ontworpen door het ethische merk Ragwear en combineren stijl en duurzaamheid voor de perfecte outfit voor elke gelegenheid.

Deze shorts zijn gemaakt van hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen en zijn een milieuvriendelijke keuze voor je garderobe. Ze zijn gemaakt van biologisch katoen en gerecycled polyester, waardoor ze een milieuvriendelijke optie zijn voor jouw stijl.

Het vrouwelijke ontwerp van deze shorts met laat je figuur beter uitkomen en biedt optimaal comfort dankzij de ontspannen pasvorm. Met een elastische tailleband en verstelbaar trekkoord zijn ze perfect voor alle lichaamsvormen.

De Ragwear Loggan damesshorts hebben ook unieke details zoals borduursels en patches op de achterzakken. Deze details voegen een vleugje stijl en eigenzinnigheid toe aan deze klassieke shorts.

Deze veelzijdige en trendy shorts kunnen op verschillende manieren gedragen worden. Combineer ze met een T-shirt en sportschoenen voor een casual look look, of met een blouse en sandalen voor een elegantere stijl. Wat je outfit ook is, deze shorts passen perfect bij je persoonlijke stijl.

Ragwear Loggan damesshorts zijn niet alleen een ecologisch verantwoorde keuze, ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden. Ze kunnen in de wasmachine worden gewassen zonder dat ze hun vorm of kleur verliezen.

Voor wie het milieu en zijn stijl belangrijk vindt, zijn de damesshorts van Ragwear Loggan de perfecte keuze. Voeg ze nu toe aan je garderobe voor een trendy en verantwoorde look.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2411-50013-2024
Kleur webblauw
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1