Damesshort Ragwear Yarana

Damesshort Ragwear Yarana

Beginnend op: € 50,41

€ 32,35

-36%
Kies voor een trendy en comfortabele look met de damesshort Ragwear Yarana. Een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar stijl.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 50,41

€ 32,35

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesshort Ragwear Yarana

Ontdek comfort en stijl met de damesshort Ragwear Yarana. Deze shorts zijn een must-have voor vrouwen die op zoek zijn naar een zomerse outfit die casualheid en elegantie combineert.

Gemaakt door het beroemde merk Ragwear, bekend om zijn unieke en duurzame ontwerpen, zijn deze shorts een perfecte mix van kwaliteit en design. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne vrouwen die zowel modieus als comfortabel willen zijn in hun kleding.

De Ragwear Yarana damesshorts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze zeer comfortabel zijn om te dragen. De slim fit met verbetert de vrouwelijke rondingen en biedt bewegingsvrijheid. Met zijn elastische tailleband is deze short perfect voor alle lichaamsvormen.

De stijl van deze shorts is resoluut vrouwelijk, met elegante details zoals steekzakken en rolzomen. Je kunt ze dragen met een casual T-shirt voor een relaxte look, of met een blouse en hakken voor een meer geraffineerde look. Je kunt ze ook dragen met een top van bikini voor een dagje aan het strand.

Dames shorts Ragwear Yarana zijn de perfecte keuze voor elke gelegenheid. Of je nu een dag in de stad bent, een avondje uit met vrienden of een ontspannen dagje aan het strand, deze shorts zullen je niet teleurstellen. De tijdloze stijl maakt het een stuk dat jarenlang in je garderobe zal blijven.

Bovendien steun je met deze shorts een merk dat geeft om het milieu en ethiek. Ragwear gebruikt duurzame en milieuvriendelijke materialen bij de productie van zijn kleding en eerlijke arbeidsomstandigheden voor zijn werknemers. Door deze shorts te dragen, draag je bij aan een duurzamere manier van leven.

Kortom, de Ragwear Yarana damesshorts zijn een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een veelzijdig, comfortabel en stijlvol stuk voor hun zomergarderobe. Mis de kans niet om dit stuk aan je kledingcollectie toe te voegen en geniet tegelijkertijd van een trendy en verantwoorde look. Bestel nu en laat je verleiden door de onvergelijkbare kwaliteit en stijl van Ragwear.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2411-50014-1010
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1