Damesshort Ragwear Ossiris Cordy

Damesshort Ragwear Ossiris Cordy

Beginnend op: € 55,45

€ 44,36

-20%
Ga voor de damesshort Ragwear Ossiris Cordy, de casual, on-trend must-have van het Duitse merk Ragwear. Bestel ze nu!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 55,45

€ 44,36

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesshort Ragwear Ossiris Cordy

Ontdek de casual, trendy stijl van de damesshort Ragwear Ossiris Cordy. Ontworpen door het Duitse merk Ragwear, zullen deze shorts vrouwen aanspreken die op zoek zijn naar een moderne en comfortabele look.

Deze shorts zijn gemaakt van zacht, slijtvast ribfluweel en hebben een unieke textuur die prettig aanvoelt. De slanke pasvorm verbetert je vrouwelijke vorm en geeft je veel bewegingsvrijheid. Dankzij het minimalistische ontwerp past deze short gemakkelijk bij al je zomerse outfits.

Maar deze shorts zijn niet alleen mooi, ze zijn ook ethisch verantwoord. Het merk Ragwear is toegewijd aan een verantwoorde aanpak, gebruikt duurzame materialen en garandeert eerlijke arbeidsomstandigheden voor zijn werknemers. Door deze shorts te dragen, steun je meer verantwoorde, milieuvriendelijke mode.

Deze damesshorts van Ragwear Ossiris Cordy zijn perfect voor warme zomerdagen en zullen je bondgenoot zijn voor al je zomeractiviteiten. Of het nu een dagje uit is, een strandwandeling of een avondje uit met vrienden, deze shorts zullen je vergezellen in stijl en comfort.

Wacht niet langer om deze shorts aan je garderobe toe te voegen. Hun relaxte look en onberispelijke kwaliteit maken ze een must-have voor alle vrouwen die geven om hun stijl en hun impact op de planeet. Laat je dus verleiden door de charme van deze damesshort Ragwear Ossiris Cordy en kies voor een look die zowel trendy als ethisch is.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2411-50016-2035
Kleur aqua
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1