Waterdicht damesjack Ragwear Apola

Waterdicht damesjack Ragwear Apola

Beginnend op: € 100,82

€ 61,86

-39%
Stijl, comfort en functionaliteit gecombineerd in het waterdichte damesjack Ragwear Apola. Perfect voor actieve vrouwen, koop hem nu!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 100,82

€ 61,86

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdicht damesjack Ragwear Apola

De waterdichte jas voor dames Ragwear Apola is een must-have voor alle actieve vrouwen die op zoek zijn naar stijl, comfort en functionaliteit. Ontworpen door het beroemde merk Ragwear, is deze jas de perfecte mix van modern design en superieure kwaliteit.

Dit waterdichte jack is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel licht als duurzaam, waardoor het ideaal is voor regenachtige dagen. Het heeft een doorlopende ritssluiting en een afneembare capuchon voor maximale bescherming tegen de elementen.

Het ontwerp van de Apola jas is eenvoudigweg elegant. Strakke lijnen en een slanke pasvorm benadrukken het vrouwelijke silhouet, terwijl details zoals de steekzakken en het geborduurde Ragwear logo een vleugje casual stijl toevoegen. Dit waterdichte jack past perfect bij elke outfit en houdt je zowel droog als modieus.

Maar deze jas heeft meer te bieden dan alleen zijn uiterlijk. Het is ook uiterst praktisch en functioneel. De ruime zakken bieden genoeg ruimte voor je essentials, terwijl je de verstelbare capuchon naar wens kunt aanpassen. Bovendien is hij gemakkelijk te onderhouden en te wassen, waardoor hij ideaal is voor dagelijks gebruik.

Of je nu aan het winkelen bent in de stad of aan het wandelen bent in het bos, de waterdichte jas voor dames Ragwear Apola zal je bondgenoot zijn tegen de elementen. Dus wacht niet langer, voeg hem vandaag nog toe aan je garderobe en wees klaar voor alle weersomstandigheden. Met Ragwear blijf je stijlvol en beschermd in alle omstandigheden.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2411-60001-5024
Kleur oceaangroen
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1