Waterdicht damesjack Ragwear Nuggie

Waterdicht damesjack Ragwear Nuggie

Beginnend op: € 110,91

€ 88,72

-20%
Blijf stijlvol en beschermd tegen de regen met de waterdichte damesjas Ragwear Nuggie, een must-have voor moderne vrouwen van Ragwear.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 110,91

€ 88,72

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdicht damesjack Ragwear Nuggie

Het waterdichte damesjack van Ragwear Nuggie is een must-have voor alle vrouwen die stijl en comfort belangrijk vinden. Met de bekende merknaam Ragwear is deze jas speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne, actieve vrouwen.

Dit waterdichte jack is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt volledige bescherming tegen de elementen. Of het nu regent of hard waait, dit jack houdt je de hele dag droog en warm. Het elegante, vrouwelijke ontwerp maakt het ook een perfecte keuze voor casual of gekledere gelegenheden.

Met veel praktische functies zoals zakken met rits om je essentials veilig op te bergen, een afneembare capuchon om je aan alle weersomstandigheden aan te passen en een ritssluiting van hoge kwaliteit heeft deze waterdichte jas het allemaal.

Deze jas is niet alleen praktisch, maar ook milieuvriendelijk. Ragwear engage gebruikt namelijk duurzame, milieuvriendelijke materialen bij de productie van zijn producten. Door voor dit jack te kiezen, maak je niet alleen een verstandige keuze voor je garderobe, maar help je ook onze planeet te beschermen.

De waterdichte jas voor dames Ragwear Nuggie is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle vrouwelijke lichaamsvormen en is een must-have voor alle moderne vrouwen die op zoek zijn naar comfort, stijl en duurzaamheid. Laat het weer je dag niet bederven, kies voor de Ragwear Nuggie jas en wees klaar voor elk avontuur, of het nu in de stad is of in de natuur.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2411-60008-1010
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1