Waterdicht damesjack Ragwear Milenium

Waterdicht damesjack Ragwear Milenium

Beginnend op: € 110,91

€ 88,72

-20%
Ga in stijl de regen in met de waterdichte damesjas Milenium van Ragwear. Comfortabel, praktisch en stijlvol, hij gaat overal met je mee.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 110,91

€ 88,72

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdicht damesjack Ragwear Milenium

Een echte bondgenoot als het gaat om het trotseren van de elementen, het waterdichte damesjack van Ragwear Milenium is praktisch, comfortabel en stijlvol. Ontworpen door het Duitse merk Ragwear, is deze waterdichte jas speciaal ontworpen voor de moderne, actieve vrouw die op zoek is naar een kledingstuk dat zowel functioneel als modieus is.

Dit waterdichte jack is gemaakt van hoogwaardige materialen en combineert stijl en prestaties perfect. De waterdichte en ademende stof houdt je zelfs op de natste dagen droog, terwijl de slanke pasvorm en vrouwelijke details een vleugje stijl aan je outfit toevoegen.

Het waterdichte damesjack van Ragwear Milenium is niet alleen waterdicht, maar ook winddicht, waardoor het ideaal is voor alle seizoenen. Of je nu gaat wandelen in de bergen, door de stad slentert of een dagje naar buiten gaat, deze jas beschermt je effectief en zorgt er tegelijkertijd voor dat je er modern en trendy uitziet op look.

Bovendien staat Ragwear bekend om zijn inzet voor de bescherming van het milieu en het respecteren van de rechten van werknemers. Door voor deze waterdichte jas te kiezen, maak je dus ook een ecologisch verantwoord gebaar.

De waterdichte jas voor dames Ragwear Milenium is verkrijgbaar in verschillende maten en past zich aan alle lichaamsvormen aan voor optimaal comfort. Dankzij het tijdloze ontwerp en de neutrale kleuren kun je het gemakkelijk combineren met al je outfits.

Laat de regen je dag niet bederven en kies voor de waterdichte damesjas Ragwear Milenium, de perfecte bondgenoot voor een onberispelijke stijl, zelfs in de regen. Voeg hem nu toe aan je garderobe en wees klaar om alle weersomstandigheden met stijl en vertrouwen tegemoet te treden.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2411-60012-3003
Kleur lichtgrijs
Kleur Grijs
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1