Waterdicht damesjack Ragwear Monadde

Waterdicht damesjack Ragwear Monadde

Beginnend op: € 120,99

€ 96,79

-20%
Blijf droog in stijl met de waterdichte damesjas Ragwear Monadde, een must-have voor elke vrouw.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 120,99

€ 96,79

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdicht damesjack Ragwear Monadde

De waterdichte jas voor dames Ragwear Monadde is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar stijlvolle bescherming tegen de regen. Deze jas is gemaakt door Ragwear, een merk dat bekend staat om zijn ethische en verantwoorde aanpak, en is een perfecte mix van functionaliteit en stijl.

De jas is speciaal ontworpen voor vrouwen en vormt zich perfect naar het lichaam en biedt optimale bewegingsvrijheid. De hoogwaardige waterdichte stof biedt effectieve bescherming tegen de elementen, of je nu in de stad wandelt of in de bergen trekt.

Het ontwerp van de waterdichte damesjas Ragwear Monadde is zowel modern als tijdloos. De zorgvuldige afwerking en subtiele details maken het een echte aanwinst voor je garderobe. Je zult hem bij allerlei outfits kunnen dragen, van casual tot gekleed look.

Maar dat is niet alles: deze waterdichte jas is ook heel praktisch. Hij heeft meerdere zakken, ideaal voor het opbergen van je sleutels, telefoon en autres kleine benodigdheden. Bovendien heeft het een verstelbare capuchon, zodat je volledig beschermd bent tegen regen en wind.

Door te kiezen voor de waterdichte jas Ragwear Monadde voor dames draag je ook je steentje bij aan de planeet. Het merk Ragwearengage gebruikt duurzame, milieuvriendelijke materialen bij de productie van zijn kleding. Je kunt deze jas dus met trots dragen en bijdragen aan een meer verantwoorde consumptie.

Wacht niet langer en trakteer jezelf op deze waterdichte damesjas Ragwear Monadde, een must-have voor alle actieve, stijlbewuste vrouwen. Het comfort, praktische aspect en ontwerp maken het een must-have voor stijlvolle regenachtige dagen. Bestel hem nu en maak er je bondgenoot van voor al je buitenavonturen!

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2411-60017-1010
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1