Waterdicht damesjack Ragwear Monadde Plus

Waterdicht damesjack Ragwear Monadde Plus

Beginnend op: € 131,07

€ 104,86

-20%
Ga de elementen in stijl te lijf met de waterdichte damesjas Ragwear Monadde Plus van het beroemde merk Ragwear.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 131,07

€ 104,86

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdicht damesjack Ragwear Monadde Plus

De waterdichte jas voor dames Ragwear Monadde Plus is een perfecte mix van stijl en functionaliteit. Ontworpen door het gerenommeerde merk Ragwear, is deze jas speciaal gemaakt voor vrouwen die zowel comfort als bescherming tegen de elementen willen.

Dit waterdichte jack is gemaakt van hoogwaardige materialen en houdt je zelfs op de natste dagen droog. De water- en vuilafstotende stof houdt je de hele dag droog en schoon.

Naast de waterdichte eigenschappen is dit jack ook heel comfortabel om te dragen. Met zijn vrouwelijke, slanke pasvorm vormt hij zich perfect naar de rondingen van je lichaam voor een flatterend silhouet. Stijlvolle details zoals de hoge kraag en zakken met rits geven dit jack een moderne, praktische touch.

Maar wat deze jas nog specialer maakt, is zijn inzet voor het milieu. Ragwear is gemaakt van duurzame, milieuvriendelijke materialen en streeft ernaar om de impact op de planeet te verminderen en je tegelijkertijd kwaliteitsproducten te bieden.

Perfect voor alle gelegenheden, van een wandeling in de stad tot een wandeling in de bergen, de waterdichte damesjas Ragwear Monadde Plus is een must-have voor je garderobe. Wacht dus niet langer, trakteer jezelf op deze kwaliteitsjas en blijf droog en stijlvol in alle omstandigheden.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2417-60003-5024
Kleur oceaangroen
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1