Waterdicht damesjack Ragwear Dankka

Waterdicht damesjack Ragwear Dankka

Beginnend op: € 110,91

€ 88,72

-20%
Trotseer de elementen in stijl met de waterdichte damesjas van Ragwear Dankka, een combinatie van kwaliteit en functionaliteit voor de moderne vrouw.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 110,91

€ 88,72

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdicht damesjack Ragwear Dankka

De waterdichte jas voor dames Ragwear Dankka is een kledingstuk van hoge kwaliteit dat stijl en functionaliteit combineert voor moderne vrouwen. Ontworpen door Ragwear, een merk dat bekend staat om zijn duurzame en ethische creaties, is deze waterdichte jas een must-have voor regenachtige dagen.

Met zijn elegante ontwerp en vrouwelijke snit voegt het Dankka jack een trendy touch toe aan je garderobe. De jas is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel licht als duurzaam, zodat je optimaal comfort hebt zonder aan duurzaamheid in te boeten.

Dankzij de waterdichte en ademende technologie houdt deze jas je zelfs in de stromende regen droog, terwijl je huid kan ademen. Bovendien heeft het een verstelbare capuchon om je te beschermen tegen regen en wind. Deze jas is ideaal voor buitenactiviteiten en vergezelt je tijdens natuurwandelingen, boodschappen of gewoon tijdens je dagelijkse woon-werkverkeer.

De jas Dankka is ook praktisch, met meerdere zakken met rits om je spullen veilig in op te bergen. De tijdloze stijl en neutrale kleur maken het een perfecte keuze voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een casual dagje uit of een avondje uit in de stad.

Door te kiezen voor de waterdichte damesjas Ragwear Dankka kies je voor een ethisch verantwoord product. Het merk Ragwearengage gebruikt alleen duurzame materialen en respecteert de rechten van werknemers in de hele productieketen.

Verwen jezelf met deze hoogwaardige waterdichte jas en voeg een vleugje stijl toe aan je garderobe terwijl je droog blijft op regenachtige dagen. Bestel nu je waterdichte damesjack van Ragwear Dankka en geniet van een kledingstuk dat mode en duurzaamheid combineert voor moderne vrouwen.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2431-60007-5031
Kleur olijf
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1