Dames-T-shirt ARMEDANGELS Idaara

Dames-T-shirt ARMEDANGELS Idaara
Beginnend op: € 40,23
Verwen jezelf met ongeëvenaard comfort met het loose-fit T-shirt van biologisch katoen Idaara van Armedangels voor ethische, vrouwelijke mode.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Beginnend op: € 40,23
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames-T-shirt ARMEDANGELS Idaara

Het loose fit Aus Bio-Baumwolle t-shirt Idaara d& 039;Armedangels is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar comfort en stijl in hun garderobe. Gemaakt van hoogwaardig biologisch katoen, is dit t-shirt niet alleen zacht en comfortabel om te dragen, maar ook milieuvriendelijk. 039; De losse, relaxte pasvorm biedt een comfortabele en stijlvolle pasvorm.

De losse, ontspannen pasvorm biedt veel bewegingsvrijheid, ideaal voor drukke dagen of momenten van ontspanning. Met zijn ronde hals en korte mouwen is het geschikt voor alle lichaamsvormen en kan het gemakkelijk worden gecombineerd met verschillende outfits.

Maar wat dit T-shirt nog specialer maakt, is de boodschap. 039 Idaara De boodschap, die "gids" betekent in de Mandinka taal, is nom en staat voorArmedangels 's inzet voor eerlijke en duurzame handel. Als je dit T-shirt koopt, steun je niet alleen een ethisch merk, maar stuur je ook een krachtige boodschap.

Of je het nu draagt met een casual jeans of een elegante rok, dit loose-fit T-shirt zal je vergezellen bij al je dagelijkse activiteiten. Het eenvoudige, tijdloze ontwerp maakt het tot een onmisbaar kledingstuk dat je keer op keer kunt dragen zonder het ooit beu te worden.

Dus dames, wacht niet langer om dit T-shirt Armedangels voor dames aan je collectie toe te voegen. Met zijn uitzonderlijke kwaliteit, impactvolle boodschap en veelzijdige stijl is het de perfecte keuze voor wie mode en verantwoordelijkheid wil combineren. Bestel het jouwe nu en maak deel uit van de beweging voor meer ethische en duurzame mode.

Extra informatie

Merk ARMEDANGELS
Fabrikant SKU 30001811-2680
Kleur lavendel licht
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene