Vrouwenslippers Havaianas Slim Organic

Vrouwenslippers Havaianas Slim Organic

Beginnend op: € 32,27

€ 23,52

-27%
Maak deze zomer een stijlstatement met slippers van Havaianas Slim Organic. Een chique, strak ontwerp voor elke vrouw.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 32,27

€ 23,52

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenslippers Havaianas Slim Organic

Damesslippers van Havaianas Slim Organic zijn een must-have voor de zomer. Met hun slanke, stijlvolle ontwerp zijn ze perfect voor elke gelegenheid, of het nu het strand, het zwembad of de stad is. Deze teenslippers zijn gemaakt door het beroemde merk Havaianas en zijn zowel comfortabel als trendy.

Hun slanke vorm en zachte rubberen zool houden u de hele dag comfortabel. Bovendien voegt hun organische motief een vleugje natuur en frisheid toe aan uw look.

Deze teenslippers zijn speciaal ontworpen voor vrouwen en er zijn verschillende maten beschikbaar voor alle lichaamsvormen. Hun rubberen band is ook erg praktisch en biedt perfecte ondersteuning voor de voet.

Deze teenslippers zijn niet alleen comfortabel en aantrekkelijk, ze zijn ook milieuvriendelijk. Havaianas gebruikt zelfs milieuvriendelijke materialen om haar producten te vervaardigen, als onderdeel van duurzame ontwikkeling. Je kunt dus met een gerust geweten van je teenslippers genieten.

Kortom, Havaianas Slim Organic teenslippers voor dames zijn een must-have voor deze zomer. Met hun elegante ontwerp, ongeëvenaarde comfort en toewijding aan het milieu zullen ze je zeker overtuigen en al je zomerse outfits aanvullen. Wacht niet langer om deze teenslippers aan je schoenencollectie toe te voegen!

Extra informatie

Merk Havaianas
Fabrikant SKU 4132823-7892
Kleur zwart/zwart/zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1