Vrouwenslippers Havaianas Slim Glitter Iridescent

Vrouwenslippers Havaianas Slim Glitter Iridescent

Beginnend op: € 36,30

€ 26,05

-28%
De sprankelende en vrouwelijke teenslippers van Havaianas Slim Glitter Iridescent zijn het perfecte accessoire voor een glamoureuze zomer. Ontdek ze nu!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 36,30

€ 26,05

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenslippers Havaianas Slim Glitter Iridescent

Damesslippers van Havaianas Slim Glitter Iridescent zijn de must-have accessoire voor deze zomer. Met hun vrouwelijke ontwerp en iriserende glans voegen ze een vleugje glamour toe aan al uw outfits. Ontworpen door het beroemde Braziliaanse merk Havaianas, zijn deze teenslippers zowel comfortabel als elegant.

De slanke band past zich perfect aan de vorm van uw voet aan en biedt optimale ondersteuning. De zachte rubberen zool vormt zich naar de contouren van uw voet voor een gevoel van lichtheid en welzijn. Ideaal voor op het strand, bij het zwembad of gewoon voor een wandeling door de stad, deze teenslippers gaan overal met je mee.

De glinsterende lovertjes en het iriserende effect voegen een vleugje fantasie toe aan deze tijdloze teenslippers. Ze zijn er in verschillende kleuren voor ieders smaak tous. Of je ze nu draagt bij een zwempak of een casual outfit, deze teenslippers zullen een vleugje glamour aan je stijl toevoegen.

Havaianas Slim Glitter Iridescent teenslippers zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en zijn slijtvast en duurzaam. Ze zullen de hele zomer bij je blijven en ook daarna. Met hun tijdloze ontwerp en onvergelijkbare comfort zullen ze snel je favoriete paar teenslippers worden.

Laat je verleiden door deze trendy, vrouwelijke teenslippers van Havaianas, een merk dat bekend staat om zijn expertise en kwaliteit. Geniet van een comfortabele zomer op glamour met de teenslippers voor dames van Havaianas Slim Glitter Iridescent.

Extra informatie

Merk Havaianas
Fabrikant SKU 4148922-1749
Kleur roze limonade
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1