Damessandalen Havaianas You Paraty

Damessandalen Havaianas You Paraty

Beginnend op: € 32,27

€ 25,81

-20%
Loop in stijl en comfort met damessandalen van Havaianas You Paraty, het must-have accessoire voor elke moderne vrouw.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 32,27

€ 25,81

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessandalen Havaianas You Paraty

Ontdek Havaianas You Paraty sandalen voor dames, een must-have voor de zomer! Met hun elegante, comfortabele ontwerp zijn deze sandalen perfect voor al je zomerse activiteiten. Ontworpen door het beroemde merk Havaianas, combineren ze stijl en kwaliteit om een onvergelijkbare wandelervaring te bieden.

Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden absoluut comfort dankzij de zachte rubberen zool en het PVC-bovenwerk. De zool is ook antislip, waardoor je perfecte grip hebt op zelfs de gladste oppervlakken.

Het elegante ontwerp van deze sandalen wordt onderstreept door een T-vormige band die je voeten optimaal ondersteunt. Het beroemde Havaianas logo staat ook op de band, wat een vleugje stijl en herkenning toevoegt aan deze sandalen.

Deze sandalen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en passen bij al je zomerse outfits. Of het nu gaat om een dagje strand, een wandeling door de stad of een avondje uit op het terras, Havaianas You Paraty sandalen zullen je beste bondgenoot zijn.

Bovendien zijn ze door hun lichtheid en flexibiliteit ideaal voor op reis. Ze passen gemakkelijk in je koffer en vergezellen je op al je avonturen, zonder veel ruimte in beslag te nemen.

En last but not least zijn deze sandalen gemakkelijk te onderhouden - spoel ze gewoon af in schoon water als ze vies zijn geworden. Zo kun je de hele zomer door genieten van hun comfort en stijl, jaar na jaar.

Mis deze must-have sandalen voor dames niet: Havaianas You Paraty! Bestel ze nu en voeg een vleugje stijl en comfort toe aan je zomergarderobe.

Extra informatie

Merk Havaianas
Fabrikant SKU 4148985-4896
Kleur olijfgroen
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene