Sneakers KangaROOS

Sneakers KangaROOS

Beginnend op: € 141,12

€ 112,89

-20%
Ontdek KangaROOS Ultimate Eclipse trainers, die comfort en stijl combineren voor een trendy urban look. Adopteer ze nu.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 141,12

€ 112,89

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sneakers KangaROOS

KangaROOS Ultimate Eclipse trainers zijn de perfecte combinatie van stijl, comfort en functionaliteit. Met hun elegante design en iconische KangaROOS branding zijn deze trainers een must-have voor alle modeliefhebbers.

De KangaROOS Ultimate Eclipse trainers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden ultiem comfort bij elke stap. De zachte rubberen antislipzool zorgt voor optimale grip op alle oppervlakken, terwijl de binnenzool met kussentjes zich perfect naar de vorm van je voet vormt voor persoonlijk comfort.

Deze sportschoenen zijn niet alleen comfortabel, maar ook uiterst praktisch. Met een geheim vakje in de tong kun je gemakkelijk je sleutels of kleingeld veilig opbergen terwijl je onderweg bent. Je hebt geen lompe handtas nodig als je deze stijlvolle sportschoenen draagt.

Het strakke ontwerp van KangaROOS Ultimate Eclipse trainers maakt ze een veelzijdige keuze voor alle gelegenheden. Of je ze nu draagt naar de sportschool, voor een dagje winkelen of gewoon om uit te gaan met vrienden, deze sportschoenen passen perfect bij je outfit.

KangaROOS Ultimate Eclipse trainers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en bieden je de mogelijkheid om je look aan te passen aan je persoonlijke stijl. Of je nu de voorkeur geeft aan een casual of meer sportieve look look, deze sportschoenen passen bij elke outfit.

Kijk niet verder dan KangaROOS Ultimate Eclipse voor de perfecte keuze voor wie op zoek is naar sportschoenen die zowel modieus als functioneel zijn. Voeg ze vandaag nog toe aan je schoenencollectie en ontdek zelf waarom KangaROOS zo populair is bij modeliefhebbers over de hele wereld.

Extra informatie

Merk KangaROOS
Fabrikant SKU 47316-000-2239
Kleur ultiem grijs/donkere zee
Kleur Grijs
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene