Sneakers KangaROOS

Sneakers KangaROOS

Beginnend op: € 141,12

€ 127,00

-10%
Geef je stijl een boost met KangaROOS Exo Ii Ultimate Y2K trainers, de perfecte combinatie van comfort en mode van KangaROOS.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 141,12

€ 127,00

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sneakers KangaROOS

KangaROOS Exo Ii Ultimate Y2K trainers zijn de ultieme keuze voor alle liefhebbers van retro en sportieve stijl. Gemaakt door het beroemde merk KangaROOS, zijn deze trainers ontworpen om een trendy look en optimaal comfort te bieden bij elke stap.

Het ontwerp van deze sportschoenen is geïnspireerd op de jaren 2000, met felle kleuren en gedurfde details die zeker zullen opvallen. Het synthetisch leren bovenwerk geeft deze schoenen duurzaamheid en stevigheid, terwijl de rubberen buitenzool zorgt voor perfecte grip op alle ondergronden.

Maar wat deze KangaROOS Exo Ii Ultimate Y2K trainers echt uniek maakt, is hun iconische secret pocket systeem. Ja, dat klopt, deze sportschoenen hebben zakken met ritssluitingen in de zool zodat je je waardevolle spullen veilig kunt opbergen.

Deze sportschoenen zijn niet alleen stijlvol en praktisch, ze bieden ook uitzonderlijk comfort dankzij de dempende binnenzool en ademende stoffen voering. Of je ze nu draagt voor een intensieve sportsessie of een casual dagje in de stad, je voeten worden altijd goed ondersteund en geventileerd.

Wacht dus niet langer en voeg een vleugje nostalgie en moderniteit toe aan je garderobe met KangaROOS Exo Ii Ultimate Y2K trainers. Deze sportschoenen zijn perfect voor alle gelegenheden en zullen snel je favoriete paar worden.

Extra informatie

Merk KangaROOS
Fabrikant SKU 47318-000-0111
Kleur nimbus wolk/orchidee
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene