Dames-T-shirt met lange mouwen CULTURE Kajsa

Dames-T-shirt met lange mouwen CULTURE Kajsa

Beginnend op: € 45,32

€ 36,26

-20%
Laat je casual stijl zien met het dames t-shirt met lange mouwen CULTURE Kajsa. Ontworpen door een essentieel damesmodemerk en een must-have.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 45,32

€ 36,26

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames-T-shirt met lange mouwen CULTURE Kajsa

Het CULTURE Kajsa T-shirt met lange mouwen voor dames is een must-have voor alle liefhebbers van casual, vrouwelijke mode. Ontworpen door CULTURE, combineert dit t-shirt stijl en comfort om je een trendy en comfortabele look te geven.

Dit t-shirt is gemaakt van kwaliteitsmaterialen, voelt zacht aan en is comfortabel om te dragen. Dankzij de lange mouwen kun je het het hele jaar door dragen, in de zomer voor koele avonden of in de winter onder een trui. De slanke pasvorm omhelst de rondingen van je lichaam en verbetert je vrouwelijke silhouet.

Het CULTURE Kajsa T-shirt heeft een modern, elegant ontwerp met fijne zwarte en witte strepen. De ronde hals en licht uitlopende mouwen geven dit tijdloze stuk een vrouwelijke touch. Je kunt het gemakkelijk combineren met je favoriete outfits, of het nu een jeans is voor een casual look of een rok voor een speciale gelegenheid.

Dit t-shirt is niet alleen stijlvol, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Het kan in de wasmachine worden gewassen zonder risico op kromtrekken of vervagen. Het is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen.

Voeg een vleugje stijl en comfort toe aan je garderobe met het T-shirt met lange mouwen voor dames CULTURE Kajsa. Of je nu onderweg bent, op het werk of op een feestje, het is je bondgenoot voor een trendy, vrouwelijke look in alle omstandigheden. Wacht niet langer en haal deze must-have van CULTURE nu in huis.

Extra informatie

Merk CULTURE
Fabrikant SKU 50106073-190403
Kleur zeeschildpad
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Lange mouwen
Hoeveelheid per product 1