Waterdicht damesjack CULTURE Werna New

Waterdicht damesjack CULTURE Werna New

Beginnend op: € 100,78

€ 80,63

-20%
Ga voor ultieme stijl en functionaliteit met de waterdichte damesjas CULTURE Werna New. Een must-have voor elke vrouw.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 100,78

€ 80,63

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdicht damesjack CULTURE Werna New

De waterdichte jas voor dames CULTURE Werna New is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar de perfecte mix van stijl en functionaliteit. Ontworpen door CULTURE, is deze jas de ideale keuze om de elementen in stijl te trotseren.

Deze jas is gemaakt van hoogwaardige materialen en houdt je droog, zelfs in de zwaarste regenbuien. De waterdichte en ademende stof beschermt je tegen vocht en houdt je comfortabel en droog. Bovendien maken de vrouwelijke snit en trendy kleur het een echt modeaccessoire dat bij elke outfit past.

De jas CULTURE Werna New zit ook vol met praktische functies, zoals zakken met rits om je waardevolle spullen veilig op te bergen en een verstelbare capuchon om je te beschermen tegen wind en regen. Of je nu in de stad bent of in de buitenlucht, deze jas gaat overal met je mee en houdt je warm en droog.

Verwen jezelf door het waterdichte damesjack CULTURE Werna New aan je garderobe toe te voegen. Of je nu gaat wandelen in de stad of in de bergen, deze jas combineert stijl en functionaliteit om je het beste van twee werelden te geven. Aarzel dus niet langer en haal deze must-have jas voor moderne, actieve vrouwen in huis.

Extra informatie

Merk CULTURE
Fabrikant SKU 50110490-191763
Kleur race-rood
Kleur Rood
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1