Dameshemd CULTURE Dana

Dameshemd CULTURE Dana

Beginnend op: € 80,62

€ 49,97

-38%
Damesshirts CULTURE Dana: de essentiële elegantie en stijl van het merk CULTURE voor alle vrouwen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 80,62

€ 49,97

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dameshemd CULTURE Dana

Het CULTURE Dana damesshirt is een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Ontworpen door het beroemde merk CULTURE, combineert dit shirt elegantie en moderniteit voor een chique en trendy look. Met zijn vrouwelijke snit en verfijnde details zal het je figuur verbeteren en je zelfverzekerd en elegant laten voelen in alle omstandigheden.

Het CULTURE Dana damesshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als comfortabel om te dragen. De lichtgewicht, ademende stof houdt je de hele dag koel en comfortabel. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een praktische keuze is voor drukke, actieve vrouwen.

Het CULTURE Dana damesshirt heeft ook een groot aantal details die het verschil maken. De parelmoeren knopen voegen een vleugje verfijning toe, terwijl de manchetten met knopen je in staat stellen om de mouwlengte naar wens aan te passen. De klassieke kraag zorgt voor een sober accent, terwijl de elegante plooien op de schouder voor een vrouwelijke touch zorgen.

Het CULTURE Dana damesshirt is verkrijgbaar in een reeks klassieke, tijdloze kleuren en is perfect voor elke stijl of gelegenheid. Draag het met een getailleerde broek voor een professionele look look, of met jeans en sportschoenen voor een meer casual stijl. Wat je outfit ook is, dit overhemd voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan je look.

Verwen jezelf door het CULTURE Dana damesshirt aan je kledingcollectie toe te voegen. Het is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en de uitzonderlijke kwaliteit maakt het een duurzame investering in je garderobe. Mis deze must-have niet die snel een van je favorieten zal worden. Bestel nu en kies voor een elegante, moderne stijl met het damesshirt CULTURE Dana.

Extra informatie

Merk CULTURE
Fabrikant SKU 50110534-105328
Kleur kleikunst met stof
Kleur Oranje
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1