Dames-T-shirt Puma HER

Dames-T-shirt Puma HER

Beginnend op: € 30,25

€ 24,14

-20%
Style jezelf met Puma HER, het must-have T-shirt voor dames voor een sportieve, trendy look. Nu verkrijgbaar!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,25

€ 24,14

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames-T-shirt Puma HER

Het Puma HER T-shirt is een must-have voor vrouwen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Ontworpen door het beroemde merk Puma, combineert dit T-shirt kwaliteit en modern design perfect.

Met zijn vrouwelijke snit en trendy kleuren is dit T-shirt ideaal voor alle gelegenheden, van sporten tot een casual dagje in de stad. Puma staat bekend om zijn hoogwaardige sportkleding en dit T-shirt is daarop geen uitzondering.

Dit T-shirt is gemaakt van lichtgewicht, ademende materialen en biedt de hele dag optimaal comfort. Of je nu gaat hardlopen, trainen in de sportschool of gewoon wandelen, je zult je comfortabel en stijlvol voelen in dit T-shirt voor dames Puma HER.

Het iconische Puma logo staat op de voorkant van het T-shirt en voegt een vleugje stijl en herkenning toe aan je outfit. Bovendien zal de slanke pasvorm je figuur verbeteren en je volledige bewegingsvrijheid geven.

Dit dames-T-shirt van Puma HER is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en is een must-have voor alle vrouwen die stijl en comfort belangrijk vinden. Dus wacht niet langer, voeg het nu toe aan je garderobe en laat je verleiden door de onvergelijkbare kwaliteit en stijl van Puma.

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 673107-16
Kleur donkere nacht
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene