Damessandalen Gioseppo Fratar

Damessandalen Gioseppo Fratar

Beginnend op: € 90,70

€ 53,90

-41%
Damessandalen van Gioseppo Fratar, een must-have van Gioseppo voor een elegante, on-trend stijl.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 90,70

€ 53,90

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessandalen Gioseppo Fratar

Gioseppo Fratar damessandalen zijn zowel elegant als comfortabel. Het merk Gioseppo staat bekend om zijn kwaliteitsschoenen en deze sandalen zijn daarop geen uitzondering. Met hun moderne ontwerp en hoogwaardige leren constructie zijn ze de perfecte aanvulling op elke zomerse outfit.

Deze damessandalen zijn zowel licht als duurzaam, waardoor ze ideaal zijn om elke dag te dragen. Ze hebben ook een rubberen antislipzool die zorgt voor goede grip op alle oppervlakken. Of je nu door de stad loopt of op het strand, deze sandalen houden je de hele dag comfortabel en stabiel.

Het ontwerp van Fratar sandalen is zowel eenvoudig als elegant. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de kleur kunt kiezen die het beste bij je garderobe past. De kriskrasbandjes bovenaan de voet geven deze sandalen een vleugje verfijning, terwijl de gespsluiting zorgt voor een perfecte pasvorm.

De Gioseppo Fratar sandalen zijn ook heel veelzijdig. Je kunt ze dragen met een zomerjurkje voor een dagje uit in de stad, of met een korte broek en een T-shirt voor een dagje aan het strand. Ze zijn ook perfect voor een avondje uit, dankzij het elegante ontwerp en het comfort.

Het merk Gioseppo staat bekend om zijn kwaliteit en oog voor detail, en deze sandalen zijn daarop geen uitzondering. Gemaakt van hoogwaardige materialen zijn ze duurzaam en slijtvast, dus je kunt er zeker van zijn dat je ze lang zult dragen. Bovendien geeft de leren constructie ze een luxe, chique uitstraling.

Als Spaans merk besteedt Gioseppo veel aandacht aan het ontwerp en het comfort van de schoenen. Deze damessandalen zijn daar een perfect voorbeeld van. Ze combineren stijl en comfort voor een plezierige ervaring op port.

Kortom, Gioseppo Fratar damessandalen zijn een ideale keuze voor wie op zoek is naar zowel stijl als comfort. Met hun elegante ontwerp, hoogwaardige leren constructie en veelzijdigheid zijn ze een must-have voor de zomer. Voeg ze nu toe aan je schoenencollectie en geniet van een chique en comfortabele look voor alle gelegenheden.

Extra informatie

Merk Gioseppo
Fabrikant SKU 71073-P-OFF-WHITE
Kleur gebroken wit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene