Damessandalen Kickers Neosummer

Damessandalen Kickers Neosummer

Beginnend op: € 95,79

€ 76,63

-20%
Trakteer jezelf op comfort en stijl met damessandalen van Kickers Neosummer, een frisse touch voor je zomerse outfits.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 95,79

€ 76,63

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessandalen Kickers Neosummer

Ontdek Kickers Neosummer damessandalen, een must-have voor het zomerseizoen! Met hun trendy design en onvergelijkbaar comfort zullen deze sandalen je vergezellen op al je zomeravonturen.

Het merk Kickers staat bekend om zijn kwaliteit en unieke stijl. Al tientallen jaren biedt het tijdloze, slijtvaste schoenen voor elke gelegenheid. En de damessandalen van Neosummer zijn daarop geen uitzondering. Ze zijn ontworpen met uitzonderlijk vakmanschap en combineren stijl en comfort tot in de perfectie.

De Neosummer sandaal is speciaal ontworpen voor vrouwen. Het elegante, vrouwelijke ontwerp maakt het de perfecte keuze voor zonnige dagen. Of je nu in de stad bent, op het strand of op vakantie, deze sandalen voegen een vleugje vrouwelijkheid toe aan al je outfits.

De Kickers Neosummer sandalen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en kunnen elke uitdaging aan. De rubberen zool zorgt voor optimale grip, terwijl de leren band je voeten perfect ondersteunt. Zo kun je van je dag genieten zonder je zorgen te maken over je schoenen.

De damessandalen van Kickers Neosummer zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en passen bij elke stijl. Of je nu van felle, opvallende kleuren houdt of van tijdloze, neutrale tinten, er is voor ieder wat wils. Je kunt dus kiezen wat het beste bij je persoonlijkheid en garderobe past.

Neosummer sandalen zijn niet alleen stijlvol en comfortabel, ze zijn ook heel praktisch. De gespsluiting zorgt voor een perfecte pasvorm, terwijl het lichte gewicht ze ideaal maakt voor lange wandelingen of dagen in het park. Ze zullen je bondgenoot bij uitstek zijn voor al je zomerse activiteiten.

Zoek niet verder, de damessandalen van Kickers Neosummer zijn de ideale keuze om deze zomer stijl, comfort en functionaliteit te combineren. Wacht dus niet langer en voeg ze nu toe aan je schoenencollectie! Met Kickers maak je zeker de juiste keuze voor je voeten.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 860715-50-53
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1