Leren en stoffen damesschoenen Victoria

Leren en stoffen damesschoenen Victoria

Beginnend op: € 109,91

€ 64,59

-41%
Ontdek onze nieuwe collectie damesschoenen in leer en stof van Victoria. Een must-have voor een trendy en comfortabele look.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 109,91

€ 64,59

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Leren en stoffen damesschoenen Victoria

Victoria leren en stoffen damesschoenen zijn de perfecte mix van stijl en comfort. Ontworpen door Victoria, deze schoenen zijn speciaal gemaakt voor vrouwen die elegantie en functionaliteit willen combineren.

Ze zijn gemaakt van hoogwaardig leer en slijtvaste stof en bieden een onfeilbare duurzaamheid en weerstand. Het unieke ontwerp combineert moderne materialen met een klassieke stijl, waardoor ze perfect zijn voor elke gelegenheid.

Of het nu gaat om een dagje winkelen in de stad, een wandeling op het platteland of een avondje uit met vrienden, deze sportschoenen brengen je de hele dag door zonder afbreuk te doen aan je stijl. De rubberen zool biedt optimale grip voor een gevoel van comfort en stabiliteit bij elke stap.

Bovendien zijn deze Victoria sportschoenen speciaal ontworpen voor vrouwen, met een vorm die is aangepast aan het vrouwelijke lichaam. Ze bieden uitstekende ondersteuning voor je voeten, terwijl ze veel ruimte hebben om vrij te bewegen.

De mix van leer en stof voegt een vleugje raffinement toe aan deze sportschoenen, die bij elke stijl passen. Of je ze nu draagt met een casual jeans of een elegante jurk, deze sportschoenen zijn een perfecte aanvulling op je outfit.

Kortom, Victoria leren en stoffen sneakers zijn een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een comfortabel en stijlvol paar schoenen. Wacht dus niet langer en voeg ze vandaag nog toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk Victoria
Fabrikant SKU 8803107-BLANCO
Kleur blanco
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene